Δωρεάν υπηρεσία για κλείσιμο ραντεβού σε όλες τις επιχειρήσεις από την Upcom

Με τρία απλά βήματα οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους πλατφόρμα για ραντεβού η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με τα παραδοσιακά κανάλια επικοινωνίας

Νέα υπηρεσία για την στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων  προσφέρει η Upcom με αφορμή την επαναλειτουργία της αγοράς. Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο των υφιστάμενων μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, η Upcom παρέχει στα καταστήματα εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας www.clickinshop.online.

Ειδικότερα η νέα υπηρεσία www.clickinshop.online η οποία δίνει την δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να δημιουργήσει ένα δωρεάν προφίλ με τις ώρες λειτουργίας της προκειμένου οι πελάτες της να μπορούν να κλείσουν μαζί τους ραντεβού.

Η πρωτοβουλία της Upcom είναι απλή και κάθε επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει τον δικό της σύνδεσμο επικοινωνίας μέσα από 3 απλά βήματα:

1. Δημιουργία Λογαριασμού

2. Καταγραφή Ωραρίου Λειτουργίας

3. Κοινοποίηση του Συνδέσμου (link)

Ο σύνδεσμος που παράγεται μέσα από το σύστημα μπορεί να επικοινωνηθεί από την επιχείρηση μέσα από:

• Social Media ( Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn κλπ.)

• Email Καμπάνιες

• SMS / Viber / WhatsApp

• Καθώς και σε έντυπα με την μορφή QR.

«Η ομάδα Upcom αποφάσισε να δημιουργήσει και να προσφέρει αυτό το σημαντικό εργαλείο σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις εντελώς δωρεάν. Αυτή είναι μία ελάχιστη συμβολή της εταιρείας μας προς τις επιχειρήσεις της χώρας και ειδικότερα στα μικρά καταστήματα που στερούνται γνώσης και τεχνολογικών μηχανισμών» σημειώνει ο κύριος Κώστας Φλόκος Διευθύνων Σύμβουλος της Upcom.

Περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση www.clickinshop.online

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ