Η Honor ενώνει τις δυνάμεις της με Google και Qualcomm με στόχο την πρωτιά στην αγορά των smartphones

Σε σειρά συμπράξεων με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας προχωρά η Honor ενόψει της νέας σειράς προϊόντων της

Στα πλεονεκτήματα της συνεργασίας της Honor με Qualcomm και Google και πώς αυτές εξελίσσουν την τεχνολογική προσφορά του brand, αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Honor, George Zhao, σε εκτενή συνέντευξη σε μέσα ενημέρωσης της Κίνας, ανακοινώνοντας κάποια από τα σχέδιά της εταιρείας για το άμεσο μέλλον, τα οποία περιλαμβάνουν μία νέα σειρά έξυπνων κινητών αλλά και φορητούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας.

Εδώ και καιρό, η Honor συνεργάζεται με την Qualcomm με σκοπό την ανάπτυξη ενός flagship έξυπνου κινητού επιπέδου, με επεξεργαστή Snapdragon 888, το οποίο θα ανήκει στη δημοφιλή σειρά κινητών Magic, είπε ο George Zhao.

Σύμφωνα με τον κ. Zhao, η νέα σειρά Honor Magic, θα γίνει διαθέσιμη μέσα στους επόμενους μήνες και θα έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί και να ξεπεράσει ακόμη και τις «ναυαρχίδες» της Huawei.

Ειδικότερα, όπως είπε, οι νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν θα έχουν καλύτερες δυνατότητες στην κάμερα και στον επεξεργαστή, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με Qualcomm και Google.

Εκτός από την Qualcomm και την Google, η Honor διαπραγματεύεται και με τις μεγάλες αμερικανικές εταιρίες AMD και την Intel, για τους νέους φορητούς υπολογιστές Honor MagicBook, ενώ στόχος της είναι να γίνει ένα από τα κορυφαία brand στην αγορά έξυπνων κινητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ