Deloitte Academy: Συνεχίζονται τα σεμινάρια επαγγελματικής επιμόρφωσης

Η πρωτοβουλία της Deloitte για την στήριξη των εργαζόμενων συνεχίζεται και τη νέα χρόνια φέρνοντας στο προσκήνιο τις νέες τάσεις και εξελίξεις στην ελληνική και παγκόσμια αγορά

Νέο κύκλο σεμιναρίων επαγγελματικής κατάρτισης με φόντο τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και των επίκαιρων ζητημάτων που απασχολούν τις ίδιες και τα στελέχη διοργανώνει η Deloitte Academy. Η πρωτοβουλία της εταιρείας που φέτος κλείνει τα 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, συνδέει την επαγγελματική επιμόρφωση με τις τάσεις, τις εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές της ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται πλέον διαδικτυακά και συνδυάζουν την πρακτική εκπαιδευτική εμπειρία με τις σύγχρονες τεχνικές μάθησης, ενώ όλοι οι εισηγητές διαθέτουν εκτενή εμπειρία στον τομέα τους και κατανοούν πλήρως τις επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα στελέχη στο πολύπλοκο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον.

Ο νέος κύκλος των σεμιναρίων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών θεμάτων που εστιάζουν σε:

• Λογιστική
• Φορολογία
• Χρηματοοικονομική
• Δίκαιο
• Ανθρώπινο Δυναμικό
• Διαχείριση Εταιρικού Κινδύνου
• Ανάπτυξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων

Το επόμενο σεμινάριο της Deloitte Academy έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μαρτίου και έχει θέμα «Βασικές αρχές Κυβερνοασφάλειας στην καθημερινότητά μας».

Με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου εκπαιδευτικών μαθημάτων και σεμιναρίων, η επικεφαλής του προγράμματος της Deloitte Academy, Ευτυχία Πηλίγκου ανέφερε:

«Οι συνεχείς αλλαγές στο ρυθμιστικό περιβάλλον, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και η παγκοσμιοποίηση είναι οι νέες σταθερές στον κόσμο των επιχειρήσεων διαμορφώνοντας ένα δυναμικό περιβάλλον που απαιτεί ετοιμότητα και ευελιξία. Η νέα σειρά εκπαιδευτικών μαθημάτων και σεμιναρίων που σχεδιάστηκε ανταποκρίνεται πλήρως στην ανάγκη συνεχούς βελτίωσης, συμπλήρωσης και αναβάθμισης των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των επαγγελματιών για την προσαρμογή τους στο ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα σεμινάρια, επισκεφθείτε τη σελίδα της Deloitte Academy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ