Sync: Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Νίκου Δρανδάκη είναι γεγονός

Όπως εξηγεί σε δημοσίευση στο προσωπικό του blog, ο ίδιος έψαχνε καιρό να βρει την ιδέα που θα τον ενέπνεε και θα του επέτρεπε να δημιουργήσει ένα ακόμα success story.

Ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, εντελώς διαφορετικό από όσα τον είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, ανακοίνωσε ο Νίκος Δρανδάκης.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Beat, την εταιρεία που ίδρυσε πριν από περίπου 10 χρόνια, ο επιχειρηματίας αποφάσισε αυτή τη φορά να μπει στον κλάδο της υγείας, ιδρύοντας τη Sync, μια Startup που  βοηθά τους ανθρώπους να καταλάβουν πώς αντιδρά το σώμα τους στις καθημερινές συνήθειες και στον τρόπο ζωής τους. Σημειώνεται ότι Sync λεγόταν ένα από τα πρώτα επιχειρηματικά εγχειρήματα του Νίκου Δρανδάκη, που σκόπευε να δημιουργήσει ένα ελληνικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως εξηγεί σε δημοσίευση στο προσωπικό του blog, ο ίδιος έψαχνε καιρό να βρει την ιδέα που θα τον ενέπνεε και θα του επέτρεπε να δημιουργήσει ένα ακόμα success story. Η υγεία και η ευεξία, είναι ένα θέμα που απασχολεί τον ίδιο και στην προσωπική του ζωή, επομένως όταν κατά τη διάρκεια αυτής της αναζήτησης, ένας φίλος και επενδυτής του πρότεινε να ασχοληθεί με αυτό, ήξερε πως “χτύπησε διάνα”.

Λίγο καιρό μετά, σκεπτόμενος τις δικές του προσωπικές ανάγκες γύρω από το θέμα, άρχισε να χτίζει τη νέα εταιρεία η οποία έχει στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη μεταβολική υγεία τους, ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα γύρω από την υγεία στην εποχή μας. Σήμερα, ο κ. Δρανδάκης, έχει αρχίσει να προσλαμβάνει άτομα στην ομάδα του, έχει αναρτήσει μια προσωρινή ιστοσελίδα και όπως αναφέρει στη δημοσίευσή του, ετοιμάζεται και η εφαρμογή η οποία θα είναι προσωρινά διαθέσιμη μόνο σε λογισμικό iOS. Ταυτόχρονα, έχει ανοίξει ήδη η φόρμα εγγραφών για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν πρώτα την εφαρμογή αλλά και τους αισθητήρες της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, το επόμενο διάστημα, θα έρθουν περισσότερες ανακοινώσεις με λεπτομέρειες πάνω στην τεχνολογία και τα λανσαρίσματα αλλά και πιθανές θέσεις εργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ