H Lufthansa το φετινό καλοκαίρι προσφέρει το καλύτερο ταξιδιωτικό πρόγραμμα όλων των εποχών

Ο γερμανικός όμιλος επιστρέφει δυναμικά το 2021, με την Ελλάδα να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων προορισμών για τη φετινή τουριστική σεζόν

Οι εταιρείες του ομίλου Lufthansa μετά τη δύσκολη περσινή χρονιά προετοιμάζονται πυρετωδώς για το φετινό καλοκαίρι προσφέροντας μάλιστα μια μεγάλη ποικιλία τουριστικών προορισμών με έμφαση στην Ελλάδα, την Καραϊβική και τα Κανάρια Νησιά. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο γερμανικός όμιλος ανανεώνει το πρόγραμμα πτήσεων του φετινού καλοκαιριού με 20 νέους προορισμούς διακοπών από τη Φρανκφούρτη και 13 νέους προορισμούς από το Μόναχο.

«Το ταξιδιωτικό πρόγραμμα διακοπών για το καλοκαίρι του 2021 είναι το καλύτερο όλων των εποχών. Θεωρούμε ότι πολλές χώρες θα μειώνουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς ενόψει του καλοκαιριού και καθώς θα αυξάνεται ο αριθμός των εμβολιασμένων. Γνωρίζουμε ότι η ζήτηση θα αυξηθεί ραγδαία μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών – και είμαστε άριστα προετοιμασμένοι για να την αντιμετωπίσουμε με την εξαιρετική γκάμα προϊόντων και προτάσεων που διαθέτουμε. Η λαχτάρα για ταξίδια είναι διάχυτη και πιστεύουμε ότι αυτό θα αποτυπωθεί στην κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες» δήλωσε ο κ. Harry Hohmeister, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει κλασσικούς αστικούς και τουριστικούς προορισμούς, όμως στην Ευρώπη η ταξιδιωτική έμφαση θα δοθεί στην Ελλάδα και τα Κανάρια Νησιά. Από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο θα είναι ακόμη ευκολότερη η πρόσβαση στους νησιωτικούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και της Ισπανίας.

Άλλοι ελκυστικοί προορισμοί στο πρόγραμμα πτήσεων από τη Φρανκφούρτη είναι η Πάφος (Κύπρος), η Ριγιέκα (Κροατία), η Λαμέτσια Τέρμε (Ιταλία), η Ντζέρμπα (Τυνησία), η Πόντα Ντελγάδα (Αζόρες, Πορτογαλία) και η Βάρνα (Βουλγαρία). Από το Μόναχο νέες πτήσεις θα εξυπηρετούν τα Χανιά, τη Μύκονο, την Κω, την Καβάλα, τη Ζάκυνθο και την Πρέβεζα καθώς και το Χέρεθ της Ισπανίας. Τέλος, ένας άλλος ακόμη καλοκαιρινός προορισμός είναι η Χουργκάντα στην Αίγυπτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καλοκαιρινές πτήσεις που θα αγοραστούν έως και τις 31 Μαΐου θα μπορούν να αλλάζουν δωρεάν, όσες φορές χρειαστεί, έως εκείνη την ημέρα. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, θα επιτρέπεται άλλη μία δωρεάν αλλαγή βάσει της διαθεσιμότητας των θέσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ