Κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά η L’Oréal Hellas

To ινστιτούτο Top Employer βράβευσε την L’Oréal Hellas για το περιβάλλον εργασίας και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους εργαζόμενούς της

Νέα διάκριση από το ινστιτούτο Top Employer έλαβε η L’Oréal Hellas. Ο οργανισμός που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις για τις πρωτοβουλίες ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού πιστοποίησε την εταιρεία με τον τίτλο Top Employer στην Ελλάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Η απονομή του βραβείου Top Employer στηρίζεται στην Έρευνα Άριστων Πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού του ινστιτούτου και καλύπτει τομείς όπως η Ανθρωποκεντρική Στρατηγική, το Εργασιακό Περιβάλλον, η Απόκτηση Ταλέντων, η Εκπαίδευση, η Ευημερία, η Διαφορετικότητα και η Συμπερίληψη και πολλά άλλα.

Ο David Plink, CEO του Ινστιτούτου Top Employers, ανέφερε σχετικά: «Παρά τη δύσκολη χρονιά που ζήσαμε (η οποία σίγουρα έχει αντίκτυπο σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο), η L’Oréal Hellas συνέχισε να θέτει τους ανθρώπους της στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε τα νέα της φετινής ανακοίνωσης και συγχαίρουμε τους οργανισμούς που έχουν πιστοποιηθεί στις αντίστοιχες χώρες τους μέσω του προγράμματος του ανεξάρτητου Ινστιτούτου Top Employer».

Το πρόγραμμα έχει πιστοποιήσει και αναγνωρίσει περισσότερους από 1.600 Top Employers σε 120 χώρες σε πέντε ηπείρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ