Το Reactive Ordering ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην εστίαση

Η Reactive αφουγκραζόμενη τις νέες ανάγκες των επιχειρηματιών του κλάδου της εστίασης την εποχή της πανδημίας, προχώρησε στη δημιουργία μιας καινοτόμου πλατφόρμας για τη διαχείριση των παραγγελιών και του delivery.

To Reactive Ordering διαφέρει από τις παραδοσιακές πλατφόρμες παραγγελιοληψίας, λειτουργώντας περισσότερο ως ένα e-shop για εστιατόρια και καφέ, δημιουργώντας επιπλέον μια ξεχωριστή σελίδα για κάθε επιχείρηση η οποία μπορεί να τροποποιηθεί μέσω της προσθήκης φωτογραφιών και λοιπών πολυμέσων ώστε να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Την ίδια στιγμή, το Reactive Ordering διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό προσφέροντας ένα σταθερό μηνιαίο κόστος, ανεξάρτητο από τον όγκο παραγγελιών χωρίς επιπρόσθετη χρέωση προμηθειών. Παράλληλα, η νέα πλατφόρμα της Reactive προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα δωρεάν web hosting.

Το Reactive Ordering  λειτουργεί στην ελληνική γλώσσα κι έχει δημιουργηθεί έτσι, ώστε ο διαχειριστής να μπορεί να κάνει μόνος του καταχωρίσεις/ διαγραφές προϊόντων, να γράφει τις περιγραφές που θέλει και να αλλάζει ο,τι κρίνει χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.

Ακόμη, έχει τη δυνατότητα να δώσει πρόσβαση σε άλλους χρήστες, ρυθμίζοντας ο ίδιος την προσβασιμότητά τους.

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα καταχώρησης πελατών και παραγγελιών κατευθείαν από το σύστημα διαχείρισης κάτι το οποίο απλουστεύει την αποδοχή τηλεφωνικών και φυσικών παραγγελιών καθώς και την παρακολούθηση αυτόματων στατιστικών
και γραφημάτων μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα παραγγελιών εστίασης.

Ειδικά λόγω των συνθηκών που έχουν ανακύψει από την κρίση του κορωνοϊού, έχει σχεδιαστεί πεδίο για την παράδοση της παραγγελίας, στο οποίο (εφόσον ενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή) ο παραγγελιοδέκτης μπορεί να ζητήσει να μην έρθει σε επαφή με τον διανομέα.

Σημειώνεται πως το Reactive Ordering διατίθεται δωρεάν για δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων, ενώ μέσω της συνεργασίας με την Cardlink δέχεται και εξυπηρετεί πληρωμές από όλες τις ελληνικές τράπεζες και κάθε τύπου κάρτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ