Η Pylones Hellas εξασφάλισε πιστοποίηση Great Place to Work

H Pylones Hellas απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work μετά από αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της μέσω του ερωτηματολογίου έρευνας Trust Index.

Η Pylones Hellas, πάροχος λύσεων πληροφορικής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 22 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work μετά από αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Σύμφωνα με την ίδια, η πιστοποίηση του Great Place to Work αποτελεί επιβράβευση για το αποτέλεσμα του υψηλού επίπεδου εργασιακών συνθηκών που διατηρεί η εταιρεία για το προσωπικό της αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η κινητήρια δύναμη των δραστηριοτήτων της δεν είναι άλλη από τους εργαζόμενους της.

Το Great Place to Work, είναι μία διεθνής εταιρείας έρευνας και αξιολόγησης που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον προσφέροντας επιπλέον, πιστοποίηση και διάκριση στις καλύτερες εταιρείες, που έχουν δημιουργήσει για τους εργαζόμενους τους εργασιακή κουλτούρα υψηλής εμπιστοσύνης και απόδοσης.

H Pylones Hellas απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work μετά από αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της μέσω του ερωτηματολογίου έρευνας Trust Index. Η έρευνα επικεντρώνεται σε πέντε παραμέτρους που συνθέτουν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο κάθε εργαζόμενος στον εργασιακό χώρο όπως βάσει της μεθοδολογίας του Great Place to Work.

Οι παράμετροι αυτοί είναι: Η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζομένους, το αίσθημα δικαιοσύνης που υπάρχει, η υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι και η συντροφικότητα που αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Pylones Hellas επιβράβευσε την εταιρεία στην οποία εργάζεται, αξιολογώντας τη συνολικά ως εργοδότη με βαθμολογία που άγγιξε το 92%. Σημαντική ήταν, επίσης, η αναγνώριση της πολιτικής που ακολούθησε (και που εξακολουθεί να εφαρμόζει) η εταιρεία την περίοδο της πανδημίας όσον αφορά στην ενημέρωση, την προστασία και πρόληψη του ανθρώπινου δυναμικού καθώς η συνολική βαθμολογία στον τομέα αυτό έφτασε στο 97%.

«Στόχος μας είναι να είμαστε ανάμεσα στους πρωτοπόρους σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιούμαστε. Η ανάδειξη αυτή όμως δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων μας. Η παραπάνω αξιολόγηση αποκτά μεγαλύτερη αξία για εμάς λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες διεξήχθη, εν μέσω COVID-19, κατάσταση που επηρέασε και επηρεάζει ουσιαστικά την επιχειρηματική κοινότητα παγκοσμίως. Δεν σταματήσαμε ακόμη και σε τόσο δύσκολες συνθήκες να έχουμε στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας στους συνεργάτες μας χάρη στο ταλέντο, τη γνώση και την προσήλωση των ανθρώπων μας και γι’ αυτό τους είμαστε ευγνώμονες. Η πιστοποίηση αυτή δείχνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό μονοπάτι και έρχεται σαν επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών μας» δήλωσε ο Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas.

H Νέλλη Δεδεμάδη, HR Manager της Pylones Hellas, αναφερόμενη στην πιστοποίηση, τόνισε ότι: «Με την αναγνώρισή μας αυτή αντικατοπτρίζεται η προσπάθεια της εταιρείας να αποτελεί παράδειγμα ως προς τον τρόπο που εμπνέει ταλαντούχους ανθρώπους να ενταχθούν, να παραμείνουν και να αναπτυχθούν μέσα στον οργανισμό μας, δημιουργώντας ένα «Great Place to Work» για όλους μας! Όλοι μαζί προσπαθούμε να πετύχουμε την ανάπτυξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος με ισχυρή εταιρική κουλτούρα που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, το σεβασμό, την αξιοπιστία, την υπερηφάνεια και την ομαδικότητα. Για όλους αυτούς τους λόγους η διάκριση αυτή ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και μόνο. Παράλληλα επιβεβαιώνει την ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση ειδικά σε ένα τόσο απαιτητικό περιβάλλον εν μέσω δύσκολων συνθηκών όπως η πανδημία που βιώνουμε. Κύριο μέλημα μας να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους μα, ενισχύοντας τη δημιουργία της εταιρικής μας κουλτούρας, με κύριο πυρήνα πάντα τους ανθρώπους μας»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ