SKY express: Με κάθε αλλαγή πτήσης, δώρο ένα εισιτήριο

Η προσφορά ισχύει για όσους επιβάτες είχαν κλείσει εισιτήριο έως Πέμπτη 5/11/2020, ώρα 12.00μ.μ., για πτήση που θα πραγματοποιηθεί στις επερχόμενες τρεις εβδομάδες της επίσημης γενικής απαγόρευσης (lockdown)

Στη δύσκολη περίοδο που καλείται να διανύσει η χώρα μας, η SKY express στέκεται στο πλευρό των επιβατών της παρέχοντάς τους προσφορές και υπηρεσίες που, σύμφωνα με την ίδια, ενδυναμώνουν περαιτέρω την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης τους.

Συγκεκριμένα, για όσους επιβάτες είχαν κλείσει εισιτήριο έως Πέμπτη 5/11/2020, ώρα 12.00μ.μ., για πτήση που θα πραγματοποιηθεί στις επερχόμενες τρεις εβδομάδες της επίσημης γενικής απαγόρευσης (lockdown) και επιθυμούν αλλαγή του εισιτηρίου τους, ισχύουν τα εξής:

1) Η αλλαγή εισιτηρίου γίνεται δωρεάν.(χωρίς rebooking fee & χωρίς χρέωση διαφοράς ναύλου)
2) Η εταιρεία προσφέρει άλλο ένα δωρεάν εισιτήριο για οποιονδήποτε εγχώριο προορισμό (με ισχύ για 12 μήνες).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την SKY express στο 2152156510 ή με e-mail στο [email protected]. Επίσης, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, εδώ

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, “οι μέρες που έρχονται θα αποτελέσουν μια δοκιμασία για όλους μας. Θα την ξεπεράσουμε, όμως, μαζί. Και όταν η δοκιμασία τελειώσει αυτό που θα έχει μείνει η αμοιβαία εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και η αισιοδοξία με την οποία θα πετάμε μαζί στη νέα εποχή για τις αερομεταφορές στην πατρίδα μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ