Καμπάνια ευαισθητοποίησης από το Fabric Republic και τη Lapin House

Το Fabric Republic και η Lapin House μας καλούν να προσφέρουμε ρούχα που δεν χρειαζόμαστε για τη στήριξη των κοινωφελών οργανισμών και της προστασίας του περιβάλλοντος

Το Fabric Republic με σκοπό την μείωση της σπατάλης ρούχων συνεργάζεται με τη Lapin House στο πλαίσιο της καμπάνιας #LapinKidsMission:Planet. Στόχος της καμπάνιας συνιστά η δημιουργία ενός κόσμου χωρίς πεταμένα ρούχα που παύουν να χρησιμοποιούνται αλλά αντίθετα, που θα διαμορφώνονται εκ νέου ή θα ανακυκλώνονται προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον.

Οι δύο πλευρές, στο πλαίσιο αυτό, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους εμάς να γίνουμε μέλη της συγκεκριμένης δράσης, είτε χαρίζοντας ένα παλιό ρούχο είτε τοποθετώντας το στα ειδικά recycling boxes που βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα της Lapin House είτε απλά ενημερώνοντας τους μικρότερους για τη ανάγκη της ανακύκλωσης και της σωστής διαχείρισης των παλιών μας ρούχων.

Στη συνέχεια η Lapin House και η Fabric Republic θα αναλάβουν τη συλλογή και την επεξεργασία όσων ρούχων είναι σε καλή κατάσταση πριν αποσταλούν σε κοινωφελείς οργανισμούς και ιδρύματα με τα υπόλοιπα να ανακυκλώνονται.

Η ανακύκλωση των ρούχων μπορεί να γίνει στα ειδικά recycling boxes που βρίσκονται στα καταστήματα Lapin House Κηφισιάς, Lapin House Γλυφάδας, Lapin House Κολωνακίου, Lapin House Ερμού, Lapin House Νέας Σμύρνης, Lapin House Πειραιά, Lapin House Mall, Lapin House GoldenHall, Lapin House Avenue, Lapin House Χαλανδρίου, LapinMagicLand Κηφισιάς, LapinMagicLand Βουλιαγμένης,  LapinMagicLand Μελισσίων, Lapin House Αγία Σοφία, Θεσσαλονίκης, Lapin House MediterraneanCosmos Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ