Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην TÜV ΗELLAS η Νάνσι Παλαιολόγου

«Η προσθήκη έμπειρων στελεχών και ειδικά στο νευραλγικό τομέα της Διεύθυνσης Πωλήσεων είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά κατά την τρέχουσα συγκυρία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σάββας Πελτέκης CEO της εταιρείας καλωσορίζοντας την κα. Παλαιολόγου

Τη θέση της Διευθύντριας Πωλήσεων της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναλαμβάνει στο εξής η Νάνσι Παλαιολόγου. Η ένταξη της κα. Παλαιολόγου στο δυναμικό του φορέα πιστοποίησης συνιστά απόδειξη της στρατηγικής της εταιρείας για αντιμετώπιση των προκλήσεων και αξιοποίηση των ευκαιριών στην νέα εποχή που διαμορφώνεται για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Η Νάνσι Παλαιολόγου είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με πλούσιο βιογραφικό ενώ μέχρι πρότινος διατελούσε χρέη Commercial Director στην Priority Quality Consultants.

Ο Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναφέρει:
Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την κυρία Παλαιολόγου στην οικογένεια της TÜV HELLAS (TÜV NORD)«Η προσθήκη έμπειρων στελεχών και ειδικά στο νευραλγικό τομέα της Διεύθυνσης Πωλήσεων είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά κατά την τρέχουσα συγκυρία». Ο Φορέας μας ενισχύεται συνεχώς, καθώς θεωρούμε ότι την κρίση θα ακολουθήσει ισχυρή ανάπτυξη και θα είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα προκύψουν συνολικά για τη χώρα μας.

Η Νάνσι Παλαιολόγου, Διευθύντρια Πωλήσεων της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τονίζει: Η ανάληψη του νέου ρόλου μου ως Διευθύντριας Πωλήσεων στην TÜV HELLAS (TÜV NORD), την ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και εκπαιδεύσεων, αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την εμπιστοσύνη τους. Ευελπιστώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας θέσης και στις προσδοκίες όλων, ιδιαιτέρως την παρούσα χρονική στιγμή, που όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σημαντικές και δύσκολες προκλήσεις. Σε συνεργασία με την Ομάδα της εταιρίας, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία όλων, εύχομαι να συμβάλω σε νέες εμπορικές επιτυχίες και στην επέκταση του αποτυπώματός της στην ελληνική αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ