Το πρόγραμμα Emirates Skywards “κλείνει” τα 20 και επιβραβεύει τα 27 εκατ. μέλη του

Το Emirates Skywards έχει 27 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως από 180 χώρες, εκ των οποίων περισσότερα από 32.000 είναι ιδρυτικά μέλη

Το Skywards, βραβευμένο πρόγραμμα ανταμοιβής της Emirates και της flydubai, γιορτάζει τα 20 χρόνια του, συνεχίζοντας να καινοτομεί και να ανταμείβει τα μέλη του. Τις δύο τελευταίες δεκαετίες, το Emirates Skywards αυξάνει συνεχώς τα μέλη του σε όλο τον κόσμο, στα οποία προσφέρει επιπλέον παροχές και πλούσιες, εξατομικευμένες εμπειρίες.

Το πρόγραμμα επενδύει συνεχώς σε μοναδικές συνεργασίες και χρησιμοποιεί καινοτόμες υπηρεσίες, έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερους ευκαιρίες και τρόπους να κερδίζουν και να απολαμβάνουν ανταμοιβές, με ευκολία και μέσω νέων σημείων εξυπηρέτησης.

Από ένα εκατομμύριο μέλη το 2005, στα 27 εκατομμύρια μέλη το 2020

Το Emirates Skywards έχει 27 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως από 180 χώρες, εκ των οποίων περισσότερα από 32.000 είναι ιδρυτικά μέλη, τα οποία εντάχθηκαν στο πρόγραμμα το 2000 και εξακολουθούν να είναι ενεργά. Για τον εορτασμό της 20ής επετείου, προσφέρει στα μέλη διπλά Μίλια Αναβάθμισης για οποιαδήποτε πτήση κλείσουν έως τις 10 Δεκεμβρίου (για ταξίδια έως τις 31 Μαρτίου 2021), ενώ τα ιδρυτικά μέλη μπορούν να κερδίσουν διπλά Μίλια Αναβάθμισης και διπλά  Μίλια Skywards για οποιαδήποτε πτήση κλείσουν έως τις 10 Δεκεμβρίου (για ταξίδια έως τις 31 Αυγούστου 2021).

Ευελιξία, επιλογές και τρόποι ανταμοιβής και εκτός αεροδρομίου

Το πρόγραμμα Emirates Skywards έχει επεκτείνει τη γκάμα των συνεργατών του τα τελευταία 20 χρόνια δημιουργώντας νέες, συναρπαστικές και συμφέρουσες επιλογές, προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες των μελών της. Το πρόγραμμα ανταμοιβής έχει σήμερα περίπου 200 συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων:

  • 16 αεροπορικών εταιρειών,
  • περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία,
  • 33 οικονομικούς εταίρους,
  • 22 συνεργάτες λιανικής και lifestyle,
  • 7 συνεργάτες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Νωρίτερα φέτος, το πρόγραμμα ανταμοιβής ξεκίνησε το skywardsmilesmall.com, παρουσιάζοντας πάνω από χίλιους νέους τρόπους που μπορούν τα μέλη να κερδίζουν Μίλια, πραγματοποιώντας διαδικτυακές αγορές σε δημοφιλείς μάρκες του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ. Επεκτείνοντας τις χρηματοοικονομικές του συνεργασίες, το πρόγραμμα ανταμοιβής λάνσαρε και την Emirates Skywards Mastercard σε συνεργασία με την Barclays, την πρώτη πιστωτική κάρτα με το brand Emirates στις ΗΠΑ, επιτρέποντας στους πελάτες να συγκεντρώσουν ακόμη περισσότερα Skywards μίλια μέσω των καθημερινών τους αγορών και ταξιδιωτικών συναλλαγών.

Το πρόγραμμα My Family, το οποίο ξεκίνησε το 2018, έχει βελτιώσει τις δυνατότητές του προκειμένου να επιτρέπει στα μέλη μίας οικογένειας να συγκεντρώνουν σε έναν λογαριασμό έως και το 100% των Skywards μιλίων τους και να τα χρησιμοποιούν σε διάφορες υπηρεσίες, δηλαδή όχι μόνο στις πτήσεις της Emirates, επιτρέποντας στους πελάτες να εξαργυρώνουν τις ανταμοιβές τους γρηγορότερα.

Τα μέλη του προγράμματος μπορούν επίσης να κερδίσουν χιλιάδες Μίλια επιλέγοντας το κατάλυμά τους μέσα από το δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της Emirates Skywards που διαθέτει περισσότερα από 400.000 ξενοδοχεία σε περισσότερους από 900 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και έως και 2.500 επιπλέον Μίλια ανά διανυκτέρευση, όταν χρησιμοποιούν την πιστωτική κάρτα Emirates Skywards για την πληρωμή.

Η δυνατότητα εξατομικευμένων προσφορών από την Emirates Skywards κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης  μιας κράτησης, αποτελεί πρωτοποριακό προνόμιο ανταμοιβής στον κλάδο.  Τα συνδεδεμένα μέλη μπορούν να επωφεληθούν από βελτιωμένες προσφορές για την αγορά της υπηρεσίας που τους ενδιαφέρει με τη μέθοδο Cash & Miles (συνδυασμός μετρητών + Μιλίων) και από προνομιακές αναβαθμίσεις του επιπέδου Μιλίων αρκεί να πραγματοποιήσουν την κράτησή τους μέσα από το emirates.com και την εφαρμογή της Emirates. Αυτές οι αποκλειστικές προσφορές είναι προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις του κάθε μέλους προσφέροντας μεγάλες ευκαιρίες για εξοικονόμηση χρημάτων.

Βελτίωση της εμπειρίας των πελατών

Τα μέλη μπορούν να απολαύσουν εξατομικευμένες προσφορές μέσω τεσσάρων εφαρμογών Skywards:

  1. της Emirates, μέσα από την ενότητα Skywards,
  2. της Emirates Skywards Go, που διαθέτει προσφορές για φαγητό και δραστηριότητες αναψυχής σε 160 προορισμούς,
  3. της Emirates Skywards Cabforce, μέσω της οποίας υπάρχει η δυνατότητα για κράτηση ταξί σε περισσότερες από 100 πόλεις σε περίπου 25 χώρες
  4. και της Skywards Everyday, που επιτρέπει στα μέλη να κερδίζουν μίλια ψωνίζοντας σε καταστήματα ομορφιάς και ευεξίας, σε εστιατόρια, παντοπωλεία, χώρους ψυχαγωγίας, καθώς και άλλες υπηρεσίες στα ΗΑΕ.

Τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Skywards Everyday από το iOS App Store και το Google Play Store.

Επιπλέον, το Emirates Skywards συνεργάζεται με το Dubai Mall, επιβραβεύοντας τα μέλη με Skywards Miles όταν ψωνίζουν μία από τις 1.300 διαθέσιμες μάρκες, γευματίζοντας σε κάποιο από τα 200 καταστήματα και πραγματοποιώντας επισκέψεις στα αξιοθέατα που βρίσκονται μέσα στο μεγαλύτερο εμπορικό προορισμό του κόσμου.

Ασφάλεια στα μέλη κατά την διάρκεια της πανδημίας

Τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας που χαρακτηρίζεται από συνεχείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς, το Emirates Skywards προσφέρει στα μέλη του ευελιξία και ασφάλεια.

Τα Silver, Gold και Platinum μέλη του Emirates Skywards είχαν την δυνατότητα επέκτασης της ημερομηνίας ανανέωσης του επιπέδου τους, απολαμβάνοντας 12 επιπλέον μήνες στο τρέχον επίπεδο μέλους που βρισκόντουσαν.

Επιπλέον, το πρόγραμμα ανταμοιβής έχει επεκτείνει την ισχύ όλων των Skywards Μιλίων με ημερομηνία λήξης τον Απρίλιο 2020 έως τις 31 Μαρτίου του 2021. Τέλος, τα μέλη έχουν την δυνατότητα να εξαργυρώσουν πρόωρα (έως και 11 μήνες νωρίτερα) τα Μίλια τους προκειμένου να απολαύσουν έναν μεγάλο αριθμό ανταμοιβών.*

Πάνω από 50 βραβεία του κλάδου μέσα σε 20 χρόνια

Ως πρωτοπόρος του κλάδου – το πρόγραμμα Emirates Skywards έχει κερδίσει πάνω από 50 βραβεία τα τελευταία 20 χρόνια ,συμπεριλαμβανομένου του Καλύτερου Προγράμματος Ανταμοιβής από το Business Traveller Middle East (2019) και του Προγράμματος Ανταμοιβών της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρίας Της Μέσης Ανατολής από το World Travel Awards (2019). Φέτος, το Emirates Skywards συγκαταλέγεται στα 10 Καλύτερα Προγράμματα Ανταμοιβής του USA TODAY 10Best Readers’ Choice 2020, επισημοποιώντας την αναγνώριση των πρωτοπόρων πρωτοβουλιών του στον κλάδο των αερομεταφορών και των πρωτοποριακών προσφορών του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.emirates.com/skywards.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ