Η μπύρα “Μάμος” τώρα και σε podcast: Νέα σειρά εκπομπών για τα πάθη και τα λάθη

Τις εκπομπές συντονίζουν ο Λάμπρος Φισφής και ο Διονύσης Ατζαράκης

Τα podcasts είναι αδιαμφισβήτητα η τάση της εποχής μιας και όλο και περισσότεροι άνθρωποι – αλλά και επιχειρήσεις – σε όλον τον κόσμο ξεκινούν τις δικές τους «ραδιοφωνικές» εκπομπές στο διαδίκτυο, με στόχο να πουν τις δικές τους ιστορίες, να κάνουν συζητήσεις και να περάσουν στο κοινό ξεχωριστά μηνύματα.

Στην Ελλάδα, μία από αυτές τις επιχειρήσεις είναι η «Μπύρα Μάμος», η οποία πρόσφατα ξεκίνησε τη δική της σειρά podcast με τίτλο «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία». Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για μία σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο πάθος και το μεράκι των ανθρώπων και στα λάθη που τους οδήγησαν στο σήμερα.

Τις εκπομπές συντονίζουν ο Λάμπρος Φισφής –ο «Πάθος» – και ο Διονύσης Ατζαράκης –ο «Λάθος» , υποδεχόμενοι καλεσμένους από την καλλιτεχνική σκηνή της χώρας αλλά και από το διαδίκτυο. Οι καλεσμένοι μιλούν για τις σκέψεις, τις συμπτώσεις και τα λάθη που τους οδήγησαν να ασχοληθούν με το δικό τους πάθος. Οι ερωτήσεις του «Πάθους» (Λάμπρος Φισφής) επικεντρώνονται στην αγάπη του καλεσμένου για το αντικείμενό του, τις επιτυχίες του και τα συναισθήματά του για αυτό που κάνει, ενώ οι ερωτήσεις του «Λάθους» (Διονύσης Ατζαράκης) «φωτίζουν» σημεία της ιστορίας που κρύβουν παγίδες, δυσκολίες, αμφιβολίες και ευτράπελα.

Έμπνευση για αυτές τις εκπομπές είναι ο άνθρωπος πίσω από τη «Μάμος», ο Πέτρος Μάμος, ο 1ος Έλληνας Διπλωματούχος Ζυθοποιός, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του και την αγάπη του για την τέχνη της ζυθοποίησης. Όπως σημειώνει η εταιρεία, ο Πέτρος Μάμος κυνήγησε το όραμα του σε μία τελείως διαφορετική εποχή από αυτή που ζούμε σήμερα, η οποία όμως είχε πάλι πολλές προκλήσεις και εμπόδια. «Η μπύρα του αποτελεί ζωντανό παράδειγμα του πόσο μακριά μπορεί κάποιος να φτάσει διατηρώντας το πάθος του ασίγαστο».

Το πρώτο podcast της σειράς, με καλεσμένο τον ηθοποιό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη είναι ήδη στον «αέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ