Ματαιώθηκε η Διεθνής Έκθεση Xenia

η συγκεκριμένη απόφαση είναι απόρροια της επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων με την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19, σε συνάρτηση με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του συνόλου των εκθέσεων.

Στην οριστική ματαίωση της διεθνούς έκθεσης Xenia, προχώρησε η διοργανώτρια εταιρεία της FORUM Α.Ε, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το τριήμερο 27-29 Νοεμβρίου 2020. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η συγκεκριμένη απόφαση είναι απόρροια της επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων με την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19, σε συνάρτηση με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του συνόλου των εκθέσεων. Απόφαση, η οποία λόγω των δυσοίωνων προβλέψεων για την εξέλιξη της πανδημίας, αναμένεται με βεβαιότητα να παραταθεί μέχρι και το τέλος του 2020.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, και προκειμένου να προστατεύσει τόσο τους εκθέτες, όσο και τους επισκέπτες από τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε μία ακύρωση της τελευταίας στιγμής, η FORUM S.A. επέλεξε να προβεί έγκαιρα στην οριστική ματαίωση της φετινής Xenia.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ