Online Σεμινάρια Digital Marketing για επιχειρήσεις από την esteps

Όλα τα σεμινάρια θα έχουν εισηγητή τον Δημήτρη Κονταράκη

Το Digital Training by esteps διοργανώνει τέσσερα Online Σεμινάρια Digital Marketing Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και στοχευμένου Business Consulting, ξεκινώντας την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Πρόκειται για τον τρίτο κύκλο σεμιναρίων που πραγματοποιείται από την εταιρεία, με τον πρώτο να λαμβάνει χώρα στα μέσα Μαρτίου και τον δεύτερο στις αρχές Ιουνίου, με μεγάλη επιτυχία. 

Όσον αφορά τον νέο κύκλο, το πρώτο σεμινάριο θα έχει θέμα “Βασικές αρχές Digital Marketing για Επιχειρήσεις”, το δεύτερο “Πόσο φιλική είναι η ιστοσελίδα-eshop σας στη Google. Τι είναι το Seo”, ενώ τα άλλα δύο, “Τι είναι τα Google Ads και πώς μπορούν να βοηθήσουν μια επιχείρηση” και “Τι είναι τα Facebook Ads και πώς μπορούν να βοηθήσουν μια επιχείρηση”, αντίστοιχα. Όλα, θα έχουν εισηγητή τον Δημήτρη Κονταράκη.

O Δημήτρης Κονταράκης είναι Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, η οποία είναι Google Partner. Δραστηριοποιείται στο χώρο του Internet Marketing τα τελευταία 15 χρόνια με επιτυχημένα case studies τόσο στο Ebay όσο και στον απαιτητικό τομέα των πωλήσεων των eshop αλλά και Online κρατήσεων ξενοδοχείων.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να εγγραφείτε στα σεμινάρια στον παρακάτω εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ