Τέταρτη κορυφαία διάκριση για το πρόγραμμα “Μικροί Ήρωες” by Stoiximan

Το βραβείο “Καλύτερη χρήση δεικτών επίδοσης” απέσπασε το πρόγραμμα στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020

Το τριπλά βραβευμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της μεγαλύτερης GameTech εταιρείας στην Ελλάδα, “Μικροί Ήρωες” by Stoiximan, κατακτά ακόμη μια διάκριση και βραβεύεται στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020, που πραγματοποιήθηκαν στις 7 Ιουλίου στο Cine Αίγλη, υπό τη διοργάνωση του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ.

Μετά την ιδιαίτερα σημαντική βράβευση στα Αριστεία του ΣΔΕ και τη διπλή διάκριση στα Sports Marketing Awards το πρόγραμμα παίρνει και τη σφραγίδα των CAEA στην κατηγορία “Καλύτερη χρήση δεικτών επίδοσης” έπειτα από εισήγηση της πρωτοβάθμιας επιτροπής αξιολόγησης και της τελικής απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής, στη βάση των στοιχείων αποτελεσματικότητας, των δεικτών μέτρησης και της συνολικής αξιολόγησης.

Με την εταιρική υπευθυνότητα στον πυρήνα της από το ξεκίνημά της, η Stoiximan υλοποιεί από το 2017 το πρόγραμμα “Μικροί Ήρωες” προσφέροντας εκπαιδευτικές εμπειρίες και υποδομή σε περισσότερα από 30.000 σε όλη την Ελλάδα, με έμφαση στις απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές. Με έμφαση στην τεχνολογία, την ασφαλή ψυχαγωγία και φυσικά τον αθλητισμό η πρωτοβουλία υλοποιείται μέσα από τους πυλώνες “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν”, “Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν” και “Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα”. Μάλιστα, ανταποκρινόμενη στις έκτακτες ανάγκες και αλλαγές που επέφερε η εμφάνιση της πανδημίας, η Stoiximan μετεξέλιξε άμεσα το πρόγραμμά της σε “Μικροί Ήρωες μαθαίνουν από το σπίτι” μεταφέροντας στο ψηφιακό περιβάλλον σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας που αναπτύχθηκαν από αναγνωρισμένους οργανισμούς ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα, και στο πλαίσιο της επιμέρους δράσης “Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα”, η Stoiximan σε συνεργασία με την HopeGenesis έχουν συνεισφέρει στην μεγάλη προσπάθεια για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, υιοθετώντας 10 ακριτικά νησιά και καλωσορίζοντας μέσα σε δύο χρόνια 33 μωρά. Στον ίδιο πυλώνα εντάσσεται και η συνεργασία με τη +πλευση σε πλήθος δράσεις υποστήριξης των ακριτικών νησιών, όπως τα πρόσφατα εγκαίνια του πολυγηπέδου στη Σίκινο που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες παρουσία του ίδιου του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Τα Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA) που λαμβάνουν χώρα για 7η φορά, αποτελούν τα μόνα θεσμικά βραβεία Επικοινωνίας στην Ελλάδα και εντάσσονται στις δράσεις του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και οι στρατηγικές των εταιρειών που ξεχώρισαν για τις δράσεις και ενέργειες επικοινωνίας που υλοποίησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής των βραβείων αναδείχθηκαν πρωτοβουλίες μέσα από 13 ξεχωριστές κατηγορίες διακρίσεων που ξεχώρισαν για τη στρατηγική, το σχεδιασμό, τα αποτελέσματα και την αξία που δημιούργησαν. Φορέας πιστοποίησης των βραβείων αποτέλεσε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, Deloitte Ελλάδος.

Η Ιωάννα Κοζαδίνου, CSR & Events Manager Kaizen Gaming, επεσήμανε “Είναι τεράστια η χαρά μας για αυτή τη διάκριση που επιβραβεύει τη στρατηγική, την υλοποίηση, το ουσιαστικό όφελος ενός μεγάλου προγράμματος. Οι Μικροί Ήρωες της Stoiximan έχουν αγκαλιαστεί από όλους όσοι είχαν τη χαρά να συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι. Όμως, αυτό που μας γεμίζει περισσότερο ελπίδα, είναι το γεγονός ότι η επιθυμία των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα, από τα ίδια τα παιδιά, του αθλητές μας που αποτελούν και τους πρεσβευτές του προγράμματος, όπως και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με τους οποίους έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε, ενισχύεται διαρκώς. Αυτό σηματοδοτεί μια επιπλέον ευθύνη για εμάς, θέλοντας να κρατήσουμε ζωντανούς τους “Μικρούς Ήρωες” για πολλά χρόνια ακόμη.”

Η Αγγελική Παπαδοπούλου, Corporate Affairs Director Kaizen Gaming, σημείωσε χαρακτηριστικά “Ακόμη μια διάκριση έρχεται να προστεθεί σε ένα από τα πιο περήφανα βάθρα της Stoiximan, εκεί όπου βρίσκουν στέγη τα όνειρα και οι στόχοι χιλιάδων παιδιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οι Μικροί Ήρωες της Stoiximan, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό πρόγραμμα ανταπόδοσης στην κοινωνία: είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας λειτουργίας και των αξιών της Stoiximan. Στηρίζουμε αυτούς που ξεχωρίζουν, δίνουμε δύναμη σε όσους με πάθος μάχονται για τις δικές τους κορυφές. Στη Stoiximan είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις ατομικές και συλλογικές δεξιότητες, για να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι. Έτσι και οι Μικροί Ήρωες, έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κάνουν τους δικούς μας ανθρώπους να βλέπουν τον κόσμο με άλλα μάτια. Πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά ότι οι Ήρωες του σήμερα μπορούν να εμπνεύσουν τους Ήρωες του αύριο.”

Η φετινή τελετή είχε επιπλέον εορταστικό χαρακτήρα, καθώς συμπίπτει με τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ. Για την ιδιαίτερη αυτή επέτειο μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων προσκλήθηκαν στη σκηνή όλοι οι επαγγελματίες των εταιρικών υποθέσεων που είχαν συμμετοχή στην Διοικούσα Επιτροπή του Τομέα. Στον ίδιο εορταστικό τόνο ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Βασίλης Λώλας, έλαβε συμβολικά ως δώρο μία μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας, του ΠΑΟΚ, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την τελετή και πάλι με την παρουσία του Μεγάλου Χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της Stoiximan.