Βράβευση για τον πρόεδρο της Εθνικής Ασφαλιστικής Χριστόφορο Σαρδελή

Παρουσία Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη η βράβευση του κ. Σαρδελή στα βραβεία Diamonds of the Greek Economy 2020

Τιμητικό βραβείο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of the Greek Economy 2020”, απονεμήθηκε στον πρόεδρο της Εθνικής Ασφαλιστικής Χριστόφορο Σαρδελή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στην εκδήλωση που διοργανώνει σε ετήσια βάση η εταιρεία “New Times Publishing”, ο κ. Σαρδελής αναδείχτηκε ως η προσωπικότητα που με την παρουσία της τιμά το ελληνικό επιχερείν.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στο “Athens Hilton Hotel”, παραβρέθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης και σημαίνοντες εκπρόσωποι των 150 ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων. 

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση έστειλαν ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, ενώ επεσήμαναν την ανάγκη σωστής αξιοποίησης των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης, διεύρυνσης της συμμετοχής του πρωτογενούς τομέα και της βιομηχανίας στο ΑΕΠ της χώρας αλλά και του ψηφιακού μετασχηματισμού του επιχειρείν.