Κωτσόβολος: Προσέφερε εξοπλισμό στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία»

Μέσα από ανακοίνωση της η Κωτσόβολος ανέφερε ότι στήριξε τη νέα Κλινική Λοιμώξεων Β΄, που συστάθηκε στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία», προσφέροντας αρκετό εξοπλισμό στο προσωπικό του νοσοκομείου για να τους βοηθήσεις στις προσπάθειες τους για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Αυτή τη φορά, η Κωτσόβολος έφτασε στην καρδιά της πρώτης γραμμής, στηρίζοντας τη νέα Κλινική Λοιμώξεων Β΄, που συστάθηκε στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία», για τις ανάγκες της τρέχουσας περιόδου. Η εταιρεία προσέφερε εξοπλισμό για την αποτελεσματική λειτουργία της νέοϊδρυθείσας μονάδας, αλλά και για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε πλήρη εξοπλισμό γραφείου με σταθερούς υπολογιστές, hardware και software, εκτυπωτές, tablets, καθώς επίσης και ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για τη στήριξη των υποδομών και του προσωπικού της Κλινικής Λοιμώξεων COVID19 της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, στο Νοσοκομείο "Η Σωτηρία".

Η ομάδα της Κωτσόβολος υποκλίνεται στο τεράστιο έργο αυτών των ανθρώπων και με μία απλή κίνηση προσφοράς μοιράστηκε την ίδια συγκίνηση μ’ αυτούς, σαν μία οικογένεια".