Αποκάλυψε την προσωπικότητά σου με το νέο HUAWEI P40 lite

Το νέο smartphone της HUAWEI P40 lite θα έρθει στην Ελλάδα διαθέτοντας το πλήρως ανανεωμένο AppGallery της Huawei.

Συνδυάζοντας σχεδίαση, τετραπλή κάμερα, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και ισχυρό επεξεργαστή Kirin 810 chipset για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, το νέο smartphone της Huawei είναι κατασκευασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες του καταναλωτή που θα το επιλέξει. Το HUAWEI P40 lite βγαίνει σε τρία χρώματα: Midnight Black, Sakura Pink & Crush Green.

Τα χαρακτηριστικά του Huawei P40 lite που το κάνουν να ξεχωρίζει:

AI τετραπλή κάμερα

Μία μίνιμαλ διάταξη 4 φακών που αλλάζει τα trends, υποστηρίζει μία σειρά από βελτιώσεις όπως μείωση του θορύβου και διόρθωση του υπερβολικού exposure.

Η κύρια κάμερα 48MP υποστηρίζει την πρόσφατη multi-Frame τεχνολογία της Huawei, ικανή να αποτυπώνει τα χρώματα και να συνθέτει εικόνες ενώνοντας πολλαπλές φωτογραφίες που ο χρήστης έχει τραβήξει διαδοχικά. Ο 8MP Ultra ευρυγώνιος φακός προσφέρει ένα οπτικό πεδίο 120° για λήψη τοπίων, κτιρίων και “group photos”. Ο φακός Macro μπορεί να επικεντρωθεί σε αντικείμενα που βρίσκονται σε απόσταση 4εκ., αιχμαλωτίζοντας ευέλικτα και την πιο μικρή λεπτομέρεια ενώ ο bokeh φακός με ΑΙ απογειώνει τη φωτογραφία πορτραίτου δίνοντας φυσικό βάθος. Το σύστημα της τετραπλής κάμερας υποστηρίζει και Super Night Mode, επιτρέποντας στους λάτρεις των νυχτερινών λήψεων να τραβούν εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες χωρίς τη χρήση τριπόδου.

Επιπρόσθετα, το HUAWEI P40 lite υποστηρίζει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο AI που επιτρέπει την προσθήκη μουσικής υπόκρουσης και την περικοπή πλάνων, καθιστώντας ευκολότερη τη δημιουργία περιεχομένου για social media, όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης.

Ψυχαγωγία και απόδοση

Το HUAWEI P40 lite προσφέρει πλήρως αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού στο χρήστη. Μειώνει το κενό χρόνο ανταπόκρισης της αφής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και προσφέρει μία υψηλή ταχύτητα με 8GB RAM ενώ ο Kirin 810 προσφέρει 20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση και εξοικονομώντας ενέργεια κατά τη διάρκεια χρήσης. Το οκταπύρηνο σύστημα CPU και το Mali -G52 MP6 GPU αποδίδουν εξαιρετικά γραφικά με εκπληκτικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους και της θέσης του chat box, το οποίο είναι ενσωματωμένο μέσα στο περιβάλλον του παιχνιδιού, οι χρήστες μπορούν να παίζουν και να συνομιλούν ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να διακόπτουν τη διασκέδασή τους.

Πάντα «ετοιμοπόλεμο», το smartphone διαθέτει μπαταρία 4200mAh με πιστοποίηση TÜV Rheinland για γρήγορη φόρτιση HUAWEI SuperCharge στα 40W. Μέσα σε μόλις 30 λεπτά η φόρτιση της μπαταρίας μπορεί να φτάσει το 70%.

Super Night Selfie

H selfie κάμερα του HUAWEI P40 lite διαθέτει τη λειτουργία Super Night Selfie 2.0, η οποία αποδίδει εκπληκτικές φωτογραφίες selfie σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Με τη χρήση προηγμένων ΑΙ αλγορίθμων, η κάμερα βελτιστοποιεί τόσο το κεντρικό αντικείμενο της φωτογραφίας όσο και το φόντο, πράγμα που οδηγεί σε πανέμορφες φωτογραφίες selfie με ελάχιστη προσπάθεια.

HUAWEI AppGallery

Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η HUAWEI συνεχίζει να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών. Από το λανσάρισμα της τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ