Αυτά είναι τα 10 καλύτερα παιχνίδια του PS4 που θα σας κρατήσουν “ασφαλή” από το κορωνοϊό

Με την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ότι τα σχολεία αλλά και τα Πανεπιστήμια θα παραμείνουν κλειστά για 14 ημέρες, για προληπτικούς λόγους αλλά και για να μην γίνει εξάπλωση του κορωνοϊού, αρκετοί μαθητές αλλά και φοιτητές θα παραμείνουν στα σπίτια τους και θα περάσουν αρκετές μέρες σε αυτά για να γλιτώσουν τον κίνδυνο στο να εκτεθούν στον ιό.

Με δύο εβδομάδες ελεύθερες για τα παιδιά και τους νέους, αυτή είναι μία από τις ευκαιρίες που έχουν για να χαλαρώσουν οι περισσότεροι και να ασχοληθούν με πράγματα που δεν είχαν την δυνατότητα να κάνουν όσο βρίσκονταν στα σχολεία, πανεπιστήμια αλλά και τα φροντιστήρια.

Πολλοί από αυτούς όμως θα προτιμήσουν την επιλογή και την συντροφιά των βιντεοπαιχνιδιών αυτές τις 14 ημέρες, για αυτό και το emea προτείνει μία λίστα με τα 10 βιντεοπαιχνίδια που θα τους κρατήσουν απασχολημένους αλλά και “προσκολλημένους” στην οθόνη.

Συγκεκριμένα αυτά τα παιχνίδια είναι για το Playstation 4 με αρκετά από αυτά να είναι για όλες τις ηλικίες, με κάποια από αυτά να είναι για ένα παίχτη και κάποια άλλα τα οποία μπορούν να τα απολαύσουν με παρέα.

Αυτά είναι τα 10 παιχνίδια:

10. Minecraft

Πρόκειται για ένα παιχνίδι επιβίωσης όπου ο παίχτης θα πρέπει να μαζέψει πόρους για να παραμείνει ζωντανός σε αυτό τον κόσμο αλλά και επίσης του δίνεται η δυνατότητα να κατασκευάσει τον δικό του κόσμου, δηλαδή από ένα χωριό μέχρι και μία σύγχρονη πόλη. Συγκεκριμένα ο παίχτης μπορεί να δημιουργήσει ότι υπάρχει στη φαντασία του χωρίς να υπάρχουν όρια. 

9. PES 2020 (Pro Evolution Soccer)

Το γνωστό σε όλους παιχνίδι είναι ένα από τα παιχνίδια της λίστας που μπορεί να σας κρατήσει ατελείωτες ώρες συντροφιάς εσάς και της παρέα σας. Συγκεκριμένα με το καινούργιο Pro έχετε την δυνατότητα να ανταγωνιστείτε μεταξύ σας με ακόμα περισσότερες ομάδες αλλά και να παίξετε ατομικά όπου θα έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διάφορα πρωταθλήματα αλλά και να φτιάξετε την απόλυτη “dream team” σας.

8. Lego Marvel Superheroes 2

Για όσους λατρεύουν τους ήρωες της Marvel αλλά και τους αρέσουν τα Lego, αυτό είναι το “απόλυτο” παιχνίδι για εκείνους διότι σε αυτό θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν με αμέτρητους ήρωες της Marvel στην μορφή των Lego ακολουθώντας μία ιστορία που σε “οδηγεί” σε διάφορα σύμπαντα και “αμέτρητες” περιπέτειες με ατελείωτο “χτίσιμο”.

7. Crash Bandicoot N Sane Trilogy

Το κλασσικό παιχνίδι και ο αξιαγάπητος Crash επιστρέφουν στην οικογένεια του Playstation όπου αυτή την φορά μας παρουσιάζει όλη την τριλογία των παιχνιδιών του με “ανανεωμένα” και βελτιωμένα γραφικά όπου σε κάνει να πιστεύεις ότι παίζεις ένα καινούργιο παιχνίδι.

6. Call of Duty Modern Warfare

Η γνωστή fisrt person shooter σειρά επέστρεψε το 2019 με τον ίδιο τίτλο των προκατόχων του, όπου το παιχνίδι είναι μία νέα ιστορία σε αυτή τη σειρά όπου πραγματοποιείται σε ένα ρεαλιστικό και μοντέρνο περιβάλλον. Η ιστορία ακολουθεί έναν αξιωματούχο της CIA και τις βρετανικές δυνάμεις SAS που αγωνίζονται με αντάρτες από τη φανταστική χώρα Urzikstan, καταπολεμώντας τις ρωσικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη χώρα.

5. Spyro Reignited Trilogy

Ο μικρός αγαπητός σε όλους δράκος επέστρεψε στην επόμενη γενιά των κονσολών με τις ίδιες περιπέτειες, αλλά αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ότι προσφέρει μια νέα “φωτιά” όπου έχει να κάνει με τα νέα γραφικά και τη νέα αίσθηση που μπορεί να σου δώσει ένα παλιό παιχνίδι στη σημερινή εποχή.

4. Batman Arkham Collection

“Γίνετε” ο Batman με όλα τα gadget του, την εμπειρία του στη μάχη αλλά και τις δεξιότητες του να “γίνεται” ένα με τη νύχτα όπου και μέσα από αυτές τις τρεις ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά για να αντιμετωπίσετε τους πιο διάσημους αντιπάλους του και να κάνετε τους δρόμους της Gotham πιο ασφαλείς.

3. Star Wars Jedi Fallen Order

Το παιχνίδι “βρίσκεται” ανάμεσα στα επεισόδια 3 και 4 της γνωστής σειράς ταινιών όπου και παίρνετε τον έλεγχο ενός από τους επιζώντες jedi που προσπαθεί να κρυφτεί από την αυτοκρατορία και μέσα από όλο αυτό ξετυλίσσεται μια νέα ιστορία με νέα αλλά και γνώριμα πρόσωπα.

2. Kingdom Hearts III

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι ζωντανεύει για ακόμη μία φορά τον κόσμο της Disney με τους χαρακτήρες της να συνοδεύουν τον Sora στο να δώσει ένα τέλος στη μάχη ενάντια στον Xehanort και να αποτρέψει το σκότος να νικήσει. Πολύ νεαροί gamers θα λατρέψουν το παιχνίδι για το λόγο το ότι οι ιστορίες της Disney όπως του Ηρακλή, του Toy Story, του Frozen αλλά και άλλες δείχνουν έναν διαφορετικό χαρακτήρα αλλά και μία νέα ιστορία μέσα από αυτές παρουσιάζεται που αποτελούν σημαντικό παράγοντα για τον πρωταγωνιστή.

1. Fortnite

Το γνωστό σε όλους παιχνίδι είναι ένα από τα πιο διάσημα τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν οφείλεται στο ότι είναι μόνο δωρεάν στο να το κατεβάσουν όλοι αλλά και στο γεγονός ότι ο κάθε παίχτης μπορεί να παίξει με άλλους online αλλά και με τους φίλους του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ