Πρόγραμμα Digital Εκπαίδευσης στις 12 Μαρτίου με webinar

Εξειδικευμένα online σεμινάρια με εισηγητή τον Δ. Κονταράκη, ιδρυτή της εταιρείας Internet Marketing Consulting, eSteps

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα Online Digital εκπαίδευσης επιχειρήσεων για την κατανόηση των βασικών αρχών του Digital Marketing με εισηγητή τον ιδρυτή και διευθ.σύμβουλο της eSteps Internet Marketing Consulting, Δημήτρη Κονταράκη. Το πρώτο webinar διεξάγεται την Πέμπτη 12 Μαρτίου (19:30-21:00) και θα καλύψει τις βασικές αρχές της Digital Στρατηγικής που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχία κάθε διαφημιστικής ενέργειας στο διαδίκτυο. Με τρόπο απλό, πρακτικό και κατανοητό θα ο Δημήτρης Κονταράκης θα εξηγήσει πώς μια επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει επιτυχημένες ενέργειες Digital Marketing με στόχο να αποκτήσει νέους πελάτες αλλά και να διατηρήσει τους υπάρχοντες πελάτες της, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για μια μακροχρόνια σχέση στο νέο ψηφιακό περιβάλλον των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Οι πρώτοι αναγνώστες του emea.gr που θα κάνουν εγγραφή με τον ειδικό κωδικό «emeadigi2020» θα έχουν έκπτωση 10% στο early bird και 15% στο κανονικό fee του Online προγράμματος της Digital Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία ακόμα webinars, που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ψηφιακής διαφήμισης και ολοκληρώνονται στις 2 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.digitaltraining.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ