Το ανανεωμένο site της Autohellas Hertz κορυφαίο στην κατηγορία “Best in Travel & Tourism”

Το ανανεωμένο site Autohellas Hertz, hertz.gr,  βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στον “αέρα”,  με σύγχρονη και “φρέσκια” σχεδιαστική ματιά και φιλικό για τον επισκέπτη χαρακτήρα ώστε να προηγείται άνετα με βάση τις ανάγκες του.  Μία νέα πλατφόρμα η οποία μέσα σε διάστημα μόνο λίγων μηνών σημείωσε πολύ σημαντική αύξηση επισκεψιμότητας, τόσο από την εσωτερική αγορά, όσο και από το εξωτερικό συμβάλλοντας ουσιαστικά στην διαμόρφωση αποφάσεων για την επιλογή του ταξιδιωτικού προορισμού.

Η νέα υποδομή του site

Η νέα, υποδομή του site αποτελεί πόλο έλξης πελατών εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες - μέσα από ένα εύχρηστο μενού πλοήγησης - διαθέσιμο σε 6 γλώσσες & προσβάσιμο από όλο το φάσμα των ψηφιακών συσκευών  - και άμεσης ενημέρωσης του επισκέπτη για κάθε θέμα που τον απασχολεί γύρω από τον στόλο και τις υπηρεσίες της Autohellas Hertz.

Πιο συγκεκριμένα μέσω της ανανεωμένης διαδικασίας κράτησης, δίνει τη δυνατότητα επιλογής online αγοράς των extra services, γρήγορη αναβάθμιση κατηγορίας σε προνομιακή τιμή, ενημέρωση για νέες προσφορές σε real time και χρηματοδοτική μίσθωση. Όλα αυτά μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή!

Η διάκριση της Autohellas Hertz στα e-Evolution Awards

Οι εξαιρετικές δυνατότητες και η αρτιότητα του επιβεβαιώθηκε  από την πρόσφατη διάκριση του hertz.gr της Autohellas Hertz, στα e-Evolution Awards ως κορυφαίο στην κατηγορία “Best in Travel & Tourism” με την κατάκτηση του ασημένιου βραβείου και την αναγνώριση της αριστείας της  σε κάθε επίπεδο. Μία διάκριση, που ήρθε ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης και διαρκούς ανοδικής επιχειρηματικής δραστηριότητας της Autohellas Ηertz, η οποία βασίστηκε σε συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.

Η πορεία της Autohellas Hertz είναι μεγάλη μέσα στο χρόνο και το σημαντικό είναι ότι έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα μέσα στις εξελίξεις στην αγορά αλλά και να τις οδηγεί, κοιτάζοντας πάντα το μέλλον.

Ο Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas, με αφορμή την διάκριση του Hertz.gr στα e-Evolution Awards ανέφερε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την διάκριση αυτή, η οποία έρχεται ως επιβράβευση της προσπάθειας μας, να ανταποκρινόμαστε με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο τόσο στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας, όσο και της αγοράς. Βασικό μας όχημα η καινοτομία και προτεραιότητα μας, ο σχεδιασμός εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών με επίκεντρο την βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη και την παροχή γρήγορης πρόσβασης σε πληροφορίες, προσφέροντας συνεχώς ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες. Η πορεία της Autohellas Hertz είναι μεγάλη μέσα στο χρόνο και το σημαντικό είναι ότι έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα μέσα στις εξελίξεις στην αγορά αλλά και να τις οδηγεί, κοιτάζοντας πάντα το μέλλον. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα το ανανεωμένο μας site, αποτελεί κυρίαρχο στις αναζητήσεις ενοικιάσεις αυτοκινήτου από το εξωτερικό και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση αποφάσεων αναφορικά με την επιλογή ενός ταξιδιωτικού προορισμού. ”

Το νέο site της Autohellas Hertz

Επισκεφθείτε το νέο site της Autohellas Hertz, στην ηλεκτρονική διεύθυνση hertz.gr και πλοηγηθείτε για να ανακαλύψετε τις νέες λειτουργικότητες και δυνατότητές του, μετατρέποντας την ενοικίαση αυτοκινήτου από μία περίπλοκη διαδικασία, σε “παιχνιδάκι” με ένα κλικ.