Η Epson στο πλευρό της επιχειρηματικότητας

Η εταιρεία τεχνολογίας, Epson, προσφέροντας στους καταναλωτές τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις εκτύπωσης και οπτικής απεικόνισης, υλοποιεί στην Ελλάδα μια ενδιαφέρουσα καμπάνια για την επιχειρηματικότητα την Epson Entrepreneur Campaign, που απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, αλλά και όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των επιχειρήσεων.

Ο στόχος της Epson

Μέσα από μια σύντομη σειρά βίντεο, που αναρτήθηκαν στη σελίδα της εταιρείας στο LinkedIn, τέσσερις ξεχωριστές προσωπικότητες μίλησαν και μοιράστηκαν τις απόψεις τους για τη διαδικασία έναρξης ενός νέου εγχειρήματος, τις θυσίες, την αξία δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας και την σημαντικότητα επιλογής των σωστών συνεργατών. Με την καμπάνια αυτή, στόχος της Epson είναι να εμπνεύσει το κοινό να τολμήσει το επόμενο βήμα προς την επιχειρηματικότητα και να συνεχίσει δυναμικά μέχρι την επίτευξη των στόχων του, παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

Αυτοί συμμετέχουν στην καμπάνια

Συγκεκριμένα, στην καμπάνια, συμμετέχει ο Δημήτρης Μαλλάς, ο έμπειρος δημοσιογράφος επιχειρηματικού και τεχνολογικού ρεπορτάζ, ο Ιωάννης Σκλάβος, ένας εκ των ιδρυτών του Found.ation, ενός συνεργατικού χώρου, που αναλαμβάνει τη φιλοξενία των νέων επιχειρηματικών ομάδων που αναζητούν έναν εξοπλισμένο χώρο για να εργαστούν. Επιπλέον, ο Νάσος Κοσκινάς, ιδρυτής του POS4work, του πρώτου συνεργατικού χώρου (coworking space) της Πάτρας, αλλά και η Διάνα Βουτυράκου, η νεότερη καθηγήτρια Ρομποτικής και ιδρύτρια της Unique Minds, της πρώτης ΜΚΟ στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ακαδημαϊκού προσανατολισμού στους μαθητές.

Αυτά υποστηρίζει η Epson

Η Epson υποστηρίζει ενεργά τις επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους προηγμένα προϊόντα και τεχνολογίες, που δεν καλύπτουν απλώς τις ανάγκες τους, αλλά ενισχύουν σημαντικά την παραγωγικότητα και την απόδοση τους, συμβάλουν στην εξοικονόμηση κόστους, χρόνου και πόρων, ενώ συγχρόνως μειώνουν δραστικά το περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο. Είτε πρόκειται για πολυάριθμες εταιρείες, είτε για μικρά οικιακά γραφεία, η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, για οποιοδήποτε τύπο εργασιακού περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι κορυφαίες λύσεις εκτύπωσης EcoTank, οι οποίες εξασφαλίζουν χαμηλότερο κόστος λόγω της προηγμένης τεχνολογίας και των μελανιών που διαρκούν για τρία ολόκληρα χρόνια, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για τους νέους επιχειρηματίες προκειμένου να μην αγωνιούν για τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας τους και να επικεντρωθούν στην επιδίωξη υλοποίησης του οράματός τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ