Η Coca-Cola European Partners της Βουλγαρίας ανοίγει κέντρο χρηματοδότησης στη Βάρνα

Η Coca-Cola European Partners της Βουλγαρίας σε ανακοίνωση της την Πέμπτη είπε ότι άνοιξε νέο κέντρο κοινών υπηρεσιών χρηματοδότησης στη Βουλγαρική παραλιακή πόλη Βάρνα στις 24 Ιουνίου.

Πρόκειται για το πρώτο κέντρο χρηματοδότησης της Coca-Cola European Partners της Βουλγαρίας στην πόλη, σύμφωνα με τα όσα είπε η εταιρεία στον ξένο τύπο.

Η επένδυση στο έργο αγγίζει τα 4.2 εκατ. λεβ (δηλαδή τα 2.1 εκατ. ευρώ) και αναμένεται να ανοίξουν 178 νέες θέσεις εργασίας στο κέντρο, είπε ο υπουργός Οικονομικών της Βουλγαρίας Lachezar Borissov όπου αναφέρθηκε σε δήλωση του υπουργείου Οικονομίας, αφού βράβευσε την εταιρεία με πιστοποιητικό επένδυσης κλάσης Α.

Η εταιρεία εμφιαλώσεως Coca-Cola European Partners ιδρύθηκε το 2016 ως ξεχωριστή εταιρεία από την Coca-Cola Company μετά την συγχώνευση ανάμεσα στην Coca-Cola Enterprises, Coca-Cola Iberian Partners και την Γερμανική Coca-Cola Erfrischungsgetraenke. Η εταιρεία παράγει, διανέμει και διαθέτει στο εμπόριο ένα ευρύ φάσμα μη αλκοολούχων ποτών.

To χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola European Partners περιέχει εμπορικά σήματα όπως την Coca-Cola Fanta, Schweppes και την Sprite. Η εταιρεία είναι ενεργή σε 13 χώρες και έχει 23,500 υπαλλήλους παγκοσμίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ