Η Revolut υποστηρίζει πλέον την υπηρεσία Apple Pay σε 16 Ευρωπαϊκές χώρες

Η FinTech Startup Revolut υποστηρίζει πλέον την υπηρεσία Apple Pay, επιβεβαιώνοντας ότι από σήμερα η επιλογή πληρωμής είναι διαθέσιμη για χρήστες σε 16 ευρωπαϊκές αγορές.

Στη λίστα των επιλεγμένων αγορών είναι η Γαλλία, η Πολωνία, η Γερμανία, η Τσεχία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελβετία, η Ιρλανδία, το Βέλγιο, η Αυστρία, η Σουηδία, η Δανία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Ισλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πελάτες στις υποστηριζόμενες αγορές μπορούν να προσθέσουν την Revolut κάρτα τους στην Apple Pay μέσω της εφαρμογής Revolut ή μέσω του Apple Wallet. Αυτοί που δεν διαθέτουν κάρτα μπορούν να προσθέσουν μια εικονική κάρτα στο Apple Wallet μέσω της εφαρμογής Revolut και να ξεκινήσουν αμέσως τις δαπάνες χωρίς να περιμένουν να λάβουν την φυσική κάρτα.

«Ο τελικός στόχος της Revolut είναι να προσφέρει στους πελάτες της ένα χρήσιμο εργαλείο για να διαχειρίζονται κάθε πτυχή της οικονομικής ζωής τους και η δυνατότητα να πραγματοποιούν πληρωμές γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Οι πελάτες μας ζητούσαν συνεργασία με την Apple Pay για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε την ανάπτυξη σε 16 αγορές. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό βήμα προς τα εμπρός για να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα χρήματά τους με τον τρόπο που θέλουν», δήλωσε ο Arthur Johanet, της Revolut.

Πηγή: Startupper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ