Η Bird κυκλοφορεί νέο διθέσιο ηλεκτρικό ποδήλατο

Η εταιρεία, με έδρα την California ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Bird Cruiser αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένες αγορές, πριν αποφασίσει αν θα επεκταθεί περαιτέρω.

Το δίκυκλο έχει ρόδες 20 ιντσών και «τροφοδοτείται» από μία μπαταρία 52 Volt, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η μέγιστη ταχύτητα και η μέγιστη διαδρομή με μία φόρτιση.

Το ποδήλατο περιλαμβάνει επίσης πλήρη ανάρτηση και ένα μεγάλο μαξιλαράκι που μπορεί να «φιλοξενήσει» μέχρι δύο άτομα, καθώς και μια ψηφιακή οθόνη που δείχνει πληροφορίες για την διαδρομή.

Το Cruiser διαθέτει στηρίγματα ποδιών, τα οποία του δίνουν την εμφάνιση ενός ηλεκτρικού μοτοποδηλάτου, αν και υπάρχει και έκδοση με πεντάλ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επίπεδο έδαφος.

Η ογκώδης εμφάνιση του Cruiser είναι εν μέρει για να το βοηθήσει να αντέξει τις απαιτητικές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής. «Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Καλιφόρνια, το Bird Cruiser είναι μια ηλεκτροκίνητη επιλογή που είναι προσιτή, εύκολη στη χρήση και άνετη ακόμα και σε τραχείς δρόμους», δήλωσε ο Travis VanderZanden, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Bird.

Αναζητώντας νέες ροές εσόδων, η Bird ξεκίνησε πρόσφατα τις πωλήσεις ενός νέου stand-up scooter που προσθέτει επίσης στον στόλο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ