Turkish Airlines: Πρόσθεσε το Στρασβούργο στο δίκτυο προορισμών της

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας επανέφερε το Στρασβούργο στο δίκτυο των προορισμών που καλύπτει, σε 124 χώρες στον κόσμο.

Η Turkish Airlines, που πετάει στις περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ανακοίνωσε την επανέναρξη των απευθείας πτήσεων προς το Στρασβούργο, ξεκινώντας από τις 31 Μαΐου 2019, με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Istanbul Airport και του Strasbourg Entzheim Airport.

turkish-airlines-1

Το Στρασβούργο είναι ο έβδομος προορισμός της Turkish Airlines στη Γαλλία και έγινε ο τρίτος διεθνής προορισμός που προστέθηκε στο δίκτυο πτήσεων του εθνικού αερομεταφορέα της Τουρκίας για φέτος, μετά το Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μαρακές στο Μαρόκο. Ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Δυτικής Ευρώπης της Turkish Airlines, Ömer Faruk Sönmez, παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο.

dromologia

Για να δείτε τα δρομολόγια πτήσεων παρακαλώ επισκεφτείτε το www.turkishairlines.com , επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο +90 212 444 0849 ή επισκεφτείτε οποιοδήποτε άλλο γραφείο πωλήσεων της Turkish Airlines.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ