Τη τιμητική διάκριση του Superbrand απέσπασε η One Team

Kατά την απονομή των βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η One Team απέσπασε τη μεγάλη τιμητική διάκριση του Superbrand στον τομέα Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων για δεύτερη συνεχόμενη φορά αποδεικνύοντας ότι η ηθική, η σταθερότητα, η προσήλωση στους στόχους και η αγαστή συνεργασία με τους πελάτες κάτω από τη φιλοσοφία “One Team” είναι αυτά που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει, ανεβάζοντάς την στο βάθρο των Superbrands.

“Η κατάκτηση της κορυφής είναι μία δύσκολη διαδικασία και απαιτεί θυσίες. Η παραμονή όμως σ’ αυτήν αποτελεί δικαίωση και ακόμη μεγαλύτερο επίτευγμα! Η δέσμευση για εμάς είναι να παραμείνουμε στη ρότα της εξέλιξης ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στο μέλλον, βελτιώνοντας τις ικανότητες των στελεχών μας, επενδύοντας σε κάθε μέσο που οδηγεί στην παραγωγή ουσιαστικών αποτελεσμάτων, με γνώμονα την ταχύτητα και την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας” δήλωσε ο Κ. Νοδάρας, Managing Director της OneTeam.

Ο οργανισμός Superbrands έχει την έδρα του στο Λονδίνο και αποτελεί μία ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προβολής του branding καθώς και ανάδειξης των κορυφαίων brands, προϊοντικών και εταιρικών. Ο θεσμός των Superbrands ξεκίνησε το 1995 στη Μεγάλη Βρετανία ενώ μέσω εθνικών αντιπροσώπων έχει υλοποιηθεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ