Η Aegean “τρελάθηκε!”

Παροξυσμό προκάλεσε στους χρήστες των social media η ανακοίνωση της Aegean για έκπτωση 50% στους προορισμούς του εξωτερικού.

Η εταιρεία γιορτάζει τα 20 χρόνια της και προσφέρει ένα σούπερ δώρο. Τα “like” στο Facebook ξεπέρασαν τα 1,6Κ ενώ 246 χρήστες σχολίασαν την εν λόγω ανάρτηση και 96 έκαναν “share” τη συγκεκριμένη προσφορά.

Ανάλογη εικόνα και στο Twitter. Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας επικοινωνίας γιόρτασαν μαζί με την Aegean και ανάρτησαν ευχές στο hashtag #aegean20years.

Τα δώρα δεν σταματούν εδώ. Όσοι βρεθούν στον χώρο του αεροδρομίου αλλά και όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με κάποια πτήση της, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εκπλήξεις.

“20 χρόνια!!! Αρκετά, για να φτιάξουμε μια αεροπορική εταιρεία που κάθε μέρα μας πάει και πιο μακριά….. λίγα, για όσα ταξίδια έχουμε να κάνουμε ακόμη παρέα” υπογράμμισαν σε ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος της εταιρείας Ευτύχιος Βασιλάκης και ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Γερογιάννης και συμπλήρωσαν…..

“Σας ευχαριστούμε για κάθε πτήση που ζήσατε μαζί μας, για κάθε φορά που μας επιλέξατε για να ανακαλύψετε άλλη μια γωνιά του κόσμου. 20 χρόνια Aegean και το ταξίδι συνεχίζεται….” καταλήγει η ανακοίνωση.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η Aegean προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε μια ακόμη γωνιά του κόσμου.

Καλούς προορισμούς!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ