Οι “Days of Play” επιστρέφουν στο PlayStation

Οι “Days of Play” είναι εδώ, επαναφέροντας την παγκόσμια προωθητική ενέργεια που αγαπήθηκε από την κοινότητα του PlayStation. Μέσα από την στήριξη των φίλων του PlayStation εξακολουθούμε να είμαστε ο καλύτερος προορισμός για τους gamers παγκοσμίως, με αποκλειστικούς τίτλους, όπως το God of War, να σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Θέλοντας, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε όλη την κοινότητα του PlayStation, γιορτάζουμε μαζί της και προσφέρουμε από τις 7/06 έως και τις 17/06, νέες μειωμένες τιμές* σε κονσόλες PS4, PS VR headset, παιχνίδια, χειριστήρια DUALSHOCK4 και πολλά ακόμη**.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, αφού στο πλαίσιο των καθιερωμένων, πλέον, “Days of Play”, δημιουργήθηκε μια Συλλεκτική Έκδοση PlayStation4 (PS4™) Days of Play (1ΤΒ), η οποία έρχεται σε μαύρο χρώμα και φέρει τα εμβληματικά σύμβολα του PlayStation σε μοναδικό ασημί χρώμα, διαθέτοντας, φυσικά, και το αντίστοιχο ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK4. Την Συλλεκτική Έκδοση θα μπορείτε να προμηθευτείτε σε περιορισμένα αποθέματα προς 299 ευρώ,99 ευρώ*. Βιαστείτε, λοιπόν, για να είστε από τους τυχερούς που θα προσθέσουν στη συλλογή τους την ιδιαίτερη αυτή κονσόλα!

Παρακάτω κάποια από τα προϊόντα που θα συμπεριλαμβάνονται στις “Days of Play”**:

PS VR Bundles:
Starter Pack με 199 ευρώ,99 ευρώ*
Mega Pack με 229,99 ευρώ*

Χειριστήρια DUALSHOCK4 σε διάφορα χρώματα και σε ειδικές εκδόσεις με 39,99 ευρώ*

Gold Headset με 59,99 ευρώ* και Platinum Headset με 149.99 ευρώ*

Μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών τίτλων, όπως τα συναρπαστικά:

Days Gone με 49,99 ευρώ*
God of War με 29,99 ευρώ*

Η μοναδική σειρά αποκλειστικών παιχνιδιών PlayStation Hits με 14,99 ευρώ*

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των “Days of Play”, οι νέες μειωμένες τιμές* θα ισχύουν και στο PlayStation™Store (PS Store) σε κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών PS4 από τις 7 Ιουνίου.

Αν δεν θέλετε να χάνετε νεότερα σχετικά με τις μοναδικές “Days of Play” προσφορές, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες στο Blog του PS και στην ειδική ιστοσελίδα των “Days of Play”.

* Ενδεικτική Λιανική Τιμή. Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
** Σε συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ