Αυτές οι εταιρείες σε πάνε απευθείας στη Νέα Υόρκη από 450 ευρώ!

Καλοκαιριάζει και ο κόσμος αρχίζει σιγά – σιγά να σχεδιάζει και να οργανώνει τις διακοπές του. Και εδώ τίθεται ένα ερώτημα …διακοπές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;

Τελικά μήπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό δεν είναι τόσο ακριβό… ή καλύτερα ακριβότερο… από ένα ταξίδι εντός συνόρων;

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια τάση όπου όλο και περισσότεροι Έλληνες πραγματοποιούν ταξίδια όχι μόνο σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Τα υπερατλαντικά ταξίδια όπως για παράδειγμα στη Νέα Υόρκη, στη μεγαλύτερη και πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών,  αποτελούσε πάντα ένα όνειρο ζωής για τους περισσότερους.

Ένα ταξίδι που θα μπορούσε να προγραμματιστεί πολύ δύσκολα και ίσως μόνο για μια φορά. Τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Εμείς κάναμε μια έρευνα και σας παρουσιάζουμε τις αεροπορικές εταιρείες που θα κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα.

Οι Emirates, Alitalia,  Delta και KLM είναι οι αεροπορικές εταιρείες οι οποίες με ένα σχετικά χαμηλό κόστος σας μεταφέρουν σε 11 ώρες στην πόλη των ονείρων σας. Με Direct πτήσεις είτε προς το διεθνές αεροδρόμιο Newark Liberty στο New Jersey είτε στον διεθνή αερολιμένα JFK, φροντίζοντας πάντα να εξασφαλίσετε και το εισιτήριο της επιστροφής, οι τιμές ξεκινούν από τα 450 ευρώ. Θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε πως όσο πιο νωρίς κάνουμε την κράτηση τόσο καλύτερη τιμή εισιτηρίου πετυχαίνουμε.

Κάνοντας κράτηση με την Emirates θα σας μεταφέρει στο EWR σε 10 ώρες και 45 λεπτά με 450 ευρώ. Η Alitalia σε 11 ώρες και 8 λεπτά θα σας …”προσγειώνει” με 590 ευρώ στον διεθνές αερολιμένα JFK, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της πολιτείας της Νέας Υόρκης και ένα από τα πλέον πολυσύχναστα παγκοσμίως το οποίο διαθέτει 8 Terminals. Το JFK είναι μια μικρή πόλη από μόνο του και προσφέρει αμέτρητες υπηρεσίες και ανέσεις, από εστιατόρια έως Fast Food, Café, Bars και ανταλλακτήρια συναλλάγματος, τουριστικά γραφεία, τράπεζες και πολλές άλλες υπηρεσίες και ανέσεις. Σε μόλις 20 χιλιόμετρα από εκεί θα βρεθείτε στην καρδιά του Μανχάταν.

Η Delta και η KLM είναι λίγο ακριβότερες από τις άλλες διαθέσιμες επιλογές και η τιμή των εισιτηρίων τους μόλις ξεπερνά τα 600 ευρώ.

Το καλύτερο Deal στην τιμή γίνεται όταν η κράτηση πραγματοποιείται εγκαίρως και βεβαίως όλα τα sites των αεροπορικών εταιρειών συνεργάζονται με μεγάλες εταιρείες τουριστικών καταλυμάτων μέσω των οποίων θα μπορείτε εύκολα και επίσης σε καλές τιμές να εξασφαλίσετε κατάλυμα.

new-york-01-emea

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ