Ευχές από τη Motorola με προσφορές και πλούσια δώρα

Η Motorola αποχαιρετάει την άνοιξη με ενδιαφέρουσες προσφορές και δώρα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών. Τα αγαπημένα σας κινητά τώρα σε καλύτερες τιμές, μαζί με εντυπωσιακά δώρα, για να είσαστε έτοιμοι για το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα:

Τα motorola one και motorola g6 plus διατίθενται σε τιμή 199€ και μαζί δώρο τα ασύρματα ακουστικά motorola Pulse Escape αξίας 39€ με ήχο HD, απομόνωση εξωτερικών θορύβων και 60 μέτρα εμβέλεια.

Τα 40mm ηχεία και η απομόνωση θορύβου παρέχουν εξαιρετικό ήχο, ενώ διαθέτει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για να μπορείτε να ακούτε έως 6 ώρες, χωρίς διακοπές.

  • Το motorola one είναι ένα Android One smartphone που σας προσφέρει την αγαπημένη εμπειρία Android, τρία χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα με μια έξυπνη φωτογραφική μηχανή χάρη στο Google Lens. Ένα έξυπνο, ασφαλές κινητό με 5.9 "HD + 19: 9 Max Vision οθόνη που είναι το τέλειο μέγεθος για να διοχετεύσετε το σκηνοθετικό ταλέντο σας και να δημιουργήσετε 4K βίντεο, να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο ή να κρατάτε σημειώσεις και να κάνετε multitasking μέσω split screen.
  • Το motorola g6 plus είναι έξυπνό με κάθε τρόπο, με εντυπωσιακή edge to edge οθόνη FHD+, διπλή κάμερα 12 & 5 Megapixels, δεν τραβάει μόνο εξαιρετικές φωτογραφίες και την μέρα και τη νύχτα αλλά μπορεί να αναγνωρίζει τοπία και αντικείμενα για να σας δίνει περισσότερες πληροφορίες. Επιπλέον, με την μπαταρία του που διαρκεί όλη μέρα και φόρτιση TurboPower, μπορείτε τώρα να δείτε άνετα και σε εκπληκτική ανάλυση όποια ταινία η βίντεο θέλετε. Παράλληλα με τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος πολλαπλών λειτουργιών και 4Gb Ram & 64GB χωρητικότητα, είναι το τέλειο κινητό για να υποστηρίξει όλες τις ανάγκες σε ασφάλεια και ισχύ.

MOTOROLAMotoG6Dual & Speakers

Τα motorola g6 Dual* &  g6 play διατίθενται σε τιμή 169€ & 139€ αντίστοιχα και μαζί δώρο τo φορητό ηχείο Bluetooth motorola Sonic Play 150, αξίας 29€ με 15 μέτρα εμβέλεια και 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής, που σας προσφέρει τη δυνατότητα να ακούτε το playlist της αρεσκείας σας όπου και αν βρίσκεστε. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM Radio το οποίο σας επιτρέπει να ακούτε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό.

*Το Motorola G6 με δώρο το Motorola Sonic Play 150 Speaker διατίθεται αποκλειστικό στα καταστήματα Cosmote.

  • Κάντε περισσότερα από αυτά που αγαπάτε με το motorola g6 play, με διάρκεια μπαταρίας έως και 36 ώρες. Παρακολουθήστε βίντεο σε οθόνη 5.7 “HD + Max Vision από άκρη σε άκρη. Τραβήξτε εντυπωσιακές φωτογραφίες με την εντυπωσιακά γρήγορη κάμερα 13MP. Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Και όλα αυτά τα κάνετε γρήγορα με την δύναμη του οκταπύρηνου επεξεργαστή που διαθέτει και τα 3GB Ram. Επιπλέον η τεχνολογία ταχείας φόρτισης σας δίνει πολλές ώρες αυτονομίας μόνο με λίγα λεπτά φόρτισης. 
  • Το motorola g6 Dual είναι μία κομψή και αξιόπιστη συσκευή που θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο απλή αλλά και πιο όμορφη σε όλα τα επίπεδα. Οι κάμερες του motorola g6 Dual  με 12MP + 5MP, selective focus και την πληθώρα fun χαρακτηριστικών που ενσωματώνουν, είναι βέβαιο ότι περάσουν το αγαπημένο σου χόμπι σε άλλο επίπεδο! Δυνατό, γρήγορο και πάντα κοντά σου με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 450, σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 3GB. Ακόμη, θα εκτιμήσεις αφάνταστα τόσο τη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας του και την φόρτιση TurboPower, αλλά και την προηγμένη ασφάλεια που προσφέρει.

Motorola-One-offer-promo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ