Ως “Top Performer Partner” βραβεύτηκε η Cosmos Business Partner

Στις 22 και 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη της Αυστρίας η εκδήλωση της IBM “Storage Mission2Cloud” όπου βραβεύτηκε η Cosmos Business Systems, ως η μοναδική ελληνική εταιρεία, ανάμεσα σε κορυφαίους τεχνολογικούς συνεργάτες της Ευρώπης.

Λαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, ως “Top Performer Partner”, για το Q4 του 2ου half 2018, η Cosmos Business Systems, ξεχώρισε για την εξαιρετική της απόδοση σε πωλήσεις storage και την συμβολή της στην υλοποίηση σύνθετων λύσεων και υπηρεσιών.

cosmos2

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που έλαβε αυτόν τον τίτλο.

Παράλληλα, στα πλαίσια της εκδήλωσης, κορυφαία στελέχη της ΙΒM, παρουσίασαν τα νέα προϊόντα storage της ΙΒΜ, λύσεις software βασισμένες στις τελευταίες τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης καθώς επίσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα εργαλεία και τις τεχνικές που θα βοηθήσουν στην βέλτιστη αλληλεπίδραση των εταιρειών με τους πελάτες τους.

cosmos3

Η Cosmos Βusiness Systems δεσμεύεται να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, με την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων στις τεχνολογίες της ΙΒΜ με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ