Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας γιορτάζει το Praktiker Παλλήνης

Η Praktiker Hellas, γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματος της Παλλήνης και προσκαλεί τον κόσμο στο πάρτι που διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου για να το γιορτάσει με πλούσια δώρα, εκπλήξεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Στο κατάστημα Praktiker Παλλήνης, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα υπάρχει candy bar γεμάτο με λαχταριστά κεράσματα και υγιεινά smoothies. Ακόμη, στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με το εορταστικό Praktiker Cup Cake. Όσο για τα μικρά παιδιά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν με τα παιδιά τους διάφορα παιχνίδια και να συμμετέχουν σε μία ξεχωριστή δραστηριότητα με μπαλονοκατασκευές.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματάνε εδώ διότι με αφορμή τα γενέθλια του καταστήματος, αποκλειστικά στο Praktiker Παλλήνης από τις 16 έως τις 20 Μαΐου θα υπάρχουν μοναδικές προσφορές έως και 60% σε διάφορα προϊόντα. Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν όλα τα έπιπλα κήπου και τους κάδους απορριμάτων κουζίνας με -30% και όλους τους λαμπτήρες LED Philips και όλα τα στρώματα Praktiker με -40%. Επιπλέον, μέσα από το μεγάλο διαγωνισμό οι επισκέπτες μπορούν να διεκδικήσουν δωροκάρτες αξίας έως και €1.000.

Στο Praktiker Παλλήνης αλλά και σε όλα τα καταστήματα του δικτύου και το e-shop www.praktiker.gr οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ό,τι χρειάζονται για το σπίτι ή τον κήπο τους, αλλά και να ζητήσουν την βοήθεια εξειδικευμένων επαγγελματιών για να διαμορφώσουν το χώρο που επιθυμούν. Παράλληλα, οι επαγγελματίες μέσα από το B2B Center, το οποίο επίσης κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας, μπορούν να απολαύσουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για τη διαμόρφωση του επαγγελματικού τους χώρου, συνδυάζοντας διακοσμητική και αρχιτεκτονική μελέτη, με  την υψηλή τεχνογνωσία και την υπογραφή της ομάδας Β2Β Praktiker. 

Το κατάστημα της Praktiker στην Παλλήνη βρίσκεται στην Λεωφόρο Ανθούσας και Ντραφίου (πρώην Expo Athens).

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ