H Dataways premier sponsor στο Cisco Experience Athens 2019

H Dataways συμμετείχε σαν Premier Sponsor, στην εκδήλωση της Cisco Hellas, “Cisco Experience Athens 2019”, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου με κύριο μήνυμα: “The bridge to possible”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου από τον χώρο του ΙΤ και σημαντικά στελέχη από εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο event, η Dataways – Cisco Premier Partner – παρουσίασε τις κορυφαίες υπηρεσίες και λύσεις που μπορεί να προσφέρει και το πώς μπορούν αυτές να αξιοποιηθούν από μια επιχείρηση.

Το περίπτερό της εταιρείας επισκέφτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών, όπου η ομάδα της Dataways παρουσίασε πολλά νέα χαρακτηριστικά υπηρεσιών της εταιρείας, όπως οι νέες συνδρομητικές υπηρεσίες Cisco Security που μπορεί να προσφέρει (ο μοναδικός MSSP – Managed Security Services Provider στον ελληνικό χώρο).

Dataways_1

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και προβληματισμούς σχετικά με το πώς μπορούν οι εταιρίες τους να βελτιστοποιήσουν την επίτευξη των στόχων τους, να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να εξασφαλίσουν την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Dataways, από το εμπορικό τμήμα της εταιρείας στο [email protected].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ