Profile: Η MADA Capital επέλεξε το Axia για τις Αsset και Fund Management εργασίες της

H MADA Capital και η Mada Financial Services, θυγατρικές της Primavis Capital, εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων που δραστηριοποιείται στη Μέση Ανατολή, επέλεξαν το Axia, την Omni-channel πλατφόρμα Investment Management της Profile, για την ολοκληρωμένη διαχείριση των Wealth και Fund Management εργασιών τους.

Με επίκεντρο το Ντουμπάι, η MADA Capital αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόλογους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην ευρύτερη περιοχή. Στο πλαίσιο των εργασιών και της διεθνούς τεχνογνωσίας της, παρέχει χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες περιλαμβανομένης της Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων και του Wealth Management για Ιδιώτες, Family Offices και Θεσμικούς Επενδυτές, μέσω προσαρμοσμένων λύσεων.

Η MADA Capital διαφοροποιείται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολλαπλούς τομείς χρηματοοικονομικής διάρθρωσης όπως Εξαγορές και Συγχωνεύσεις, Αγορές Μετοχικών και Δανειακών Κεφαλαίων, Ιδιωτικές Τοποθετήσεις και Κεφαλαιακές Δομές για τους θεσμικούς επενδυτές.

Κατόπιν διεθνούς αξιολόγησης καταξιωμένων προμηθευτών λογισμικού, με βασικά κριτήρια την καινοτόμο τεχνολογία, τον μοντέρνο σχεδιασμό και το εύρος των λειτουργιών, η εταιρεία επέλεξε το Axia την κορυφαία και διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων της Profile, για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών της, την παροχή μοναδικής εμπειρίας στον χρήστη/πελάτη αλλά και την ολοκληρωμένη παραγωγή ποικίλων αναφορών.

Διαθέτοντας φιλικό περιβάλλον στον χρήστη, το Axia, επιτρέπει στις θυγατρικές της Primavis πλήρη διαχείριση των υπηρεσιών τους σε μία web-based πλατφόρμα, αξιοποιώντας τις omni-channel δυνατότητες καθώς και την πληθώρα των widgets που είναι διαθέσιμα στο dashboard panel. Επιπλέον, υποστηρίζει τους χρήστες με τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία για εύκολη πρόσβαση στις επενδύσεις των πελατών τους, κάθε στιγμή, μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής, για τη διαχείριση χαρτοφυλακίων και για τη λεπτομερή ανάλυση απόδοσης και κινδύνου. Επίσης, η πλατφόρμα εξασφαλίζει κανονιστική συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα και παρέχει προηγμένο Reporting.

Μέσω της ολοκληρωμένης web-based πλατφόρμας Axia, η Profile Software ανταποκρίνεται πλήρως στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς, καλύπτοντας “front-to-back” τις ψηφιακές ανάγκες διαχείρισης επενδύσεων, με πελατοκεντρική UX προσέγγιση, σε επίπεδο χρηστών, εντός και εκτός οργανισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ