Η ManpowerGroup φιλοξενεί 37 πρωτοποριακές HR Tech επιχειρήσεις στο Viva Technology 2019

Tην ετήσια λίστα του παγκόσμιου “HR Tech Open Innovation” που θα παρουσιαστεί στο HR Lab της κατά τη διάρκεια του VivaTech στο Παρίσι, στις 16-18 Μαΐου του 2019, αποκάλυψε η ManpowerGroup.

Ανάμεσα σε 400 υποψήφιες εταιρείες 29 χωρών, εκείνες που επιλέχθηκαν από τους ειδικούς του Ομίλου της ManpowerGroup σε θέματα ψηφιακού εργατικού δυναμικού (startups αλλά και εδραιωμένες επιχειρήσεις στον τομέα της καινοτομίας) θα παρουσιάσουν με τη σειρά τους τεχνολογικές λύσεις για τον κλάδο του Ανθρώπινου δυναμικού, στο κορυφαίο τεχνολογικό συνέδριο που θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες.

“Ως η κορυφαία εταιρία λύσεων ανθρώπινου δυναμικού στον κόσμο, η καινοτομία που βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο παρέχουμε τις λύσεις μας και ενισχύει την εμπειρία των πελατών μας βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας”, δηλώνει ο Jonas Prising, ManpowerGroup Chairman & CEO.

“Γι ‘αυτό τον λόγο είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο Gold HR Partner για ακόμη μια φορά στο VivaTech, φιλοξενώντας όλες αυτές τις εντυπωσιακά αναδυόμενες startups και εδραιωμένες επιχειρήσεις. Ο συνδυασμός λύσεων καινοτομίας και τεχνολογίας HR, σε συνεργασία με την ανάλυση και την τεχνογνωσία του εργατικού δυναμικού, μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες και τους υποψηφίους μας”, πρόσθεσε.

Η ManpowerGroup ως Gold HR Partner του VivaTech εδώ και τέσσερα χρόνια, δημιουργεί λύσεις σε συνεργασία με HR tech επιχειρήσεις.

Η startup BlaBlaCar που διαθέτει μια πλατφόρμα car-pooling, ήταν από τις νεοεισερχόμενες στο HR Lab της εταιρείας το 2017. Έκτοτε έχει αναπτυχθεί, παρέχοντας υπηρεσίες ride-sharing σε περισσότερους από 50.000 συνεργάτες της ManpowerGroup σε ολόκληρη τη Γαλλία.

Ακόμη, η εταιρεία Powee που ασχολείται με το -τεχνητής νοημοσύνης- chatbot στο κομμάτι του help-desk, δημιουργήθηκε από την ManpowerGroup και την Verteego. Από τότε που παρουσιάστηκε στο VivaTech του 2018 κατάφερε να μεγαλώσει προσφέροντας πλέον πλήρη υποστήριξη.

Συνολικά κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου, το HR Lab της ManpowerGroup θα φιλοξενήσει 37 επιχειρηματίες, οι οποίες είναι οι: Coorpacademy; Fifty, Open Decide, Domoscio, PitchBoy, Yobs, PushTalents, Pangian, Job Pal, Argo Snappress, Ramp Up, CV Design R, Thrive Partners, Via Ma Vie De Startupper, En Mode Up, Pitchy, Skillbase, Flashbrand, Evaveo, Supermood, Riminder, Whoz, Beedeez, Brain Cities, Expert Teleportation, Keycoopt, Goldenbees, Keeseek, Serious Factory, Do You Speak VR, Jungle VR, Easy V, 1KM A Pied, Wignsy, Maans, Akigora and Nap&UP.

Μέσα από τη διαδικασία “HR Tech Open Innovation”, η ManpowerGroup εντοπίζει τις startup εταιρείες που αναπτύσσουν HR λύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η ανάπτυξη των συγκεκριμένων εταιρειών μπορεί να υποστηρίξει εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες και εκατομμύρια υποψήφιους κάθε χρόνο. Η εταιρεία αντλεί λύσεις με σκοπό την αντιμετώπιση των HR προκλήσεων μέσα από συνεργασίες με startup επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, οι οποίες με τη σειρά τους ανταγωνίζονται ώστε να προβληθούν μέσα από το παγκοσμίου φήμης VivaTech HR Lab και να αποκτήσουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να αναβαθμίσουν τις λύσεις τους με τη βοήθεια της ManpowerGroup.

Οι πέντε προκλήσεις ανθρώπινου δυναμικού της ManpowerGroup για το 2019 είναι:

1. Ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων σε συνδυασμό με ψηφιακές λύσεις
2. Βελτίωση των δυνατοτήτων του avatar Zara, του εικονικού μας συμβούλου προσλήψεων
3. Βελτίωση των συνεργατικών εργαλείων πρόσληψης για την προσέλκυση και ανάπτυξη ταλέντων
4. Αύξηση των υποψήφιών σε εργαζόμενους με τη χρήση της τεχνολογίας
5. Χρήση καινοτόμων λύσεων ώστε να υποστηρίξουμε την διαχείριση καριέρας των υποψηφίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ