Welcome Stores: Συνεχίζει δυναμικά θέτοντας υψηλότερους στόχους για το 2019

Το 2018 αποτέλεσε μια “δυνατή” χρονιά για την αλυσίδα Welcome Stores, που άγγιξε τους στόχους που είχαν τεθεί κατά το προηγούμενο έτος και επέκτεινε περαιτέρω το δίκτυό της, θέτοντας παράλληλα υψηλότερους στόχους για τη φετινή χρήση.

Αυτό προέκυψε από την ετήσια συνέλευση των μελών της αλυσίδας, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Ηyatt στη Θεσσαλονίκη, με βασικό μήνυμα “2020 ορόσημο προς την επιτυχία”, όπου η διοίκηση αναφέρθηκε στη γενική πορεία της εταιρείας, στον βαθμό επίτευξης των στόχων που έθεσε το 2018, ενώ καλωσόρισε και τα νέα μέλη της οικογένειας Welcome Stores.

Όπως σημείωσαν τα στελέχη της εταιρείας, το 2018 η Welcome Stores συνέχισε την περαιτέρω εξάπλωσή της στην Ελλάδα, προσθέτοντας νέα μέλη στο δίκτυό της και συγκεκριμένα στη Βέροια, στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, καθώς και 2 νέα καταστήματα Welcome Stores στη Ρόδο και στη Ζάκυνθο, γεγονός που ανεβάζει τον αριθμό των μελών της αλυσίδας στα 85.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μεγέθη, σημειώθηκε ότι η εταιρεία σχεδόν άγγιξε το στόχο που έθεσε για το 2018, φτάνοντας τα 64 εκατ. ευρώ πωλήσεις, επιτυγχάνοντας ποσοστό αύξησης 8,5% σε σχέση με το 2017, που ο τζίρος έφτασε τα 59 εκατ. ευρώ και η αύξηση πωλήσεων ανήλθε στο 5%. Για το τρέχον έτος, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, στόχος είναι οι πωλήσεις να ενισχυθούν περαιτέρω και να φτάσουν τα 68 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, σημειώθηκε ότι το 2018 σηματοδοτήθηκε και από τη δυνατή, επικοινωνιακή στροφή της εταιρείας και τη νέα, πρωτοποριακή καμπάνια, που βασίστηκε στο Λάκη Γαβαλά, η οποία με χιουμοριστική και ανατρεπτική προσέγγιση, έχει υψηλό impact τόσο στο κοινό, όσο και στην αγορά.

Η διοίκηση της εταιρείας τόνισε επίσης ότι η ολοκλήρωση και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.welcomestores.gr αποτέλεσε ένα ακόμη εξελικτικό βήμα της εταιρείας. Εύχρηστο και πρωτοποριακό, φιλικό στο χρήστη με πολλές δυνατότητες, ολοκληρωμένες πληροφορίες και καινοτόμες εφαρμογές, με εύκολη πρόσβαση, άμεση απόκριση, εγκαινιάζει τη δυναμική της είσοδο στην on line αγορά.

Συνοψίζοντας τις επιτυχημένες κινήσεις της εταιρείας για το 2018, ο πρόεδρος της εταιρείας Φίλιππος Ιωαννίδης, δήλωσε: “Με τη στήριξη του δικτύου και εφαρμόζοντας πιστά τις κεντρικές πολιτικές και κατευθύνσεις, υλοποιούμε τη μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια από την ίδρυση της εταιρείας. Ολοκληρώσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα, μία σύγχρονη διαδικτυακή παρουσία, πραγματοποιώντας βήμα-βήμα τους στόχους μας, ερχόμενοι πιο κοντά στο όραμά μας”.

Welcome Stores

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ