Προσφορές της Emirates για τους επιβάτες από Ελλάδα

Νέες προσφορές για την οικονομική θέση για τους επιβάτες από Ελλάδα ανακοίνωσε η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, δίνοντάς τους την ευκαιρία να επισκεφθούν μοναδικούς ποορισμούς.

Ειδικότερα, από τις 12 έως τις 21 Απριλίου 2019, οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε προορισμούς στην Άπω Ανατολή, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία ή τη Νέα Υόρκη, μπορούν να κάνουν κράτηση και να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές ταξιδεύοντας από τις 8 Μαΐου ως τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Οι επιβάτες από την Ελλάδα που ταξιδεύουν σε διάφορους προορισμούς, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άνεσης της Emirates, ταξιδεύοντας στους προορισμούς που θα επιλέξουν με τιμές που ξεκινούν από 409 ευρώ.

Οι επιβάτες λαμβάνουν δωρεάν γεύματα εν πτήσει καθώς και τη βραβευμένη ταξιδιωτική εμπειρία της Emirates με περισσότερα από 4.000 κανάλια ψυχαγωγίας στο σύστημα ice, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών και μουσικής. Οι επιβάτες απολαμβάνουν επίσης τοπικά εμπνευσμένα μενού και τη ζεστή φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας.

Ακολουθούν οι προσφορές για τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς:

 

Emirates_offers

*Οι ναύλοι ισχύουν για ταξίδι μετ’επιστροφής. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την κράτησή σας, επισκεφτείτε www.emirates.gr, το τοπικό γραφείο ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ