Ο Nicklas Zajdel αναλαμβάνει Chief Digital Officer του Ομίλου Intralot

Την ένταξη στο δυναμικό της του Nicklas Zajdel, ο οποίος από 15 Απριλίου αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Digital Officer του Ομίλου, ανακοίνωσε η Intralot. Ο N. Zajdel έρχεται από την Ladbrokes Coral (όμιλο GVC) όπου ήταν διευθυντής Omni-Channel.

Πριν από αυτόν τον ρόλο, ο N. Zajdel κατείχε διάφορες θέσεις στη Ladbrokes, μεταξύ των οποίων και του Γενικού Διευθυντή Digital Υπηρεσιών της Ladbrokes. Επίσης, φέρνει εκτενή προϊοντική και B2B εμπειρία από την εποχή του στην Playtech.

Ο N. Zajdel θα παρέχει στρατηγική και επιχειρησιακή καθοδήγηση για τον ανασχεδιασμό και την ενίσχυση των δυνατοτήτων της Intralot μέσω ενός νέου τμήματος digital υπηρεσιών, αξιοποιώντας τη 12ετή επιχειρησιακή εμπειρία του σε ώριμες και εξαιρετικά ανταγωνιστικές αγορές. Θα είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες Αθλητικού Στοιχηματισμού και Εμπορίας της εταιρείας, για τις Κύριες Ψηφιακές Πλατφόρμες της Intralot καθώς και για τις Online επιχειρησιακές λειτουργίες.

Στη θέση του θα εργαστεί με στόχο να προσελκύσει έμπειρα στελέχη του κλάδου για το τμήμα Ψηφιακών Υπηρεσιών, να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο με τις βέλτιστες στην κατηγορία τους ψηφιακές επιχειρησιακές υπηρεσίες και να συμβάλλει στην ανάπτυξη προϊόντων επόμενης γενιάς.

Παράλληλα, η Intralot ανακοίνωσε ότι από τις 15 Απριλίου καθήκοντα Chief Operations Officer του Ομίλου αναλαμβάνει η Μαρία Στεργίου, η οποία εντάχθηκε στον δυναμικό της εταιρείας πριν από πέντε χρόνια και έχει αναλάβει ρόλους Project Management Office (PMO) και Operations κατά τη διάρκεια της θητείας της.

Θα αντικαταστήσει τον Michael Kogeler και θα είναι υπεύθυνη για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες του Ομίλου σε όλο τον κόσμο, για το Τμήμα Διαχείρισης Έργων καθώς και για τις σχέσεις με τους Συνεργάτες και τους Πελάτες.

Η Μ. Στεργίου εντάχθηκε στην Intralot μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στη Xerox, όπου από το 2005 κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Μεγάλων Λογαριασμών, ακολουθώντας πέντε χρόνια καριέρας στη Microsoft σε ρόλους που περιλαμβάνουν από Government Marketing μέχρι Προϊοντική Στρατηγική. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και ανέπτυξε την εκτεταμένη εμπειρία της, πλέον 20 ετών, σε τομείς Διαχείρισης Έργων, Ανασχεδιασμού Επιχειρησιακών Διεργασιών και Διαχείρισης Αλλαγών.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Νικόλαος Νικολακόπουλος, δήλωσε: “Η τοποθέτηση του κ. Zajdel συμβάλλει στο στρατηγικό στόχο της Intralot να διαμορφώσει το μέλλον των τεχνολογιών τυχερών παιχνιδιών ενισχύοντας τις δυνατότητές μας με νέα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να συνεισφέρει στην ανάπτυξη όλων των κατηγοριών περιεχομένου του κλάδου και κυρίως να ενισχύσει τις δυνατότητές μας να διεισδύσουμε στην πολλά υποσχόμενη αγορά Αθλητικού Στοιχήματος στις ΗΠΑ. Επίσης, καλωσορίζω την κα. Στεργίου, μια μακρόχρονη συνεργάτιδα, στο νέο της ρόλο, προσβλέποντας στην αξιοποίηση της εμπειρίας της με την εταιρεία και τον κλάδο μας ως κινητήρια δύναμη ανάπτυξης και ικανοποίησης των πελατών”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ