Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για τα νέα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro

Είναι επίσημο! Όσοι περίμεναν με ανυπομονησία τη νέα σειρά HUAWEI P30 μπορούν τώρα να είναι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν μία από τις δύο νέες “ναυαρχίδες” που παρουσίασε εχθές η Huawei στο Παρίσι, κάνοντας την προ-παραγγελία τους σε όλα τα συνεργαζόμενα εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Ο κινεζικός κολοσσός επιβραβεύει, μάλιστα, όσους θα σπεύσουν να προ-παραγγείλουν ένα ακό τα δύο κορυφαία smartphones της, το HUAWEI P30 ή HUAWEI P30 Pro, προσφέροντάς τους ένα μοναδικό δώρο, το HUAWEI Watch GT Active! Η προσφορά ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως την 1η Απριλίου.

Τα νέα 4G+ smartphones της Huawei ξεχωρίζουν για τις ισχυρές επιδόσεις τους, αλλά και για την “επαγγελματική” τετραπλή κάμερα της Leica που δημιουργεί νέα δεδομένα στη φωτογράφιση από smartphone.

Tο σύστημα τετραπλής κάμερας της Leica περιλαμβάνει φακό SuperZoom υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας, κάμερα 40MP, υπερ-ευρυγώνιο φακό 20MP, καθώς και κάμερα HUAWEI TOF για 3D χαρτογράφηση του χώρου, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν εξαιρετικές λήψεις, τόσο στο φως της ημέρας όσο και τη νύχτα. Εξίσου εντυπωσιακές είναι οι εγγραφές video των νέων συσκευών, ιδίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα HUAWEI P30 και P30 Pro διαθέτουν, επίσης, εμπρόσθια κάμερα 32MP για εντυπωσιακές selfie.

Οι νέες συσκευές της Huawei διαθέτουν, επίσης, AMOLED οθόνη 6,1’’ επίπεδη (το P30) και 6,47’’ κυρτή στις άκρες (το P30 Pro), με ανάλυση Full HD+, πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980 και είναι εξοπλισμένες με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για γρήγορο ξεκλείδωμα και μεγαλύτερη ασφάλεια. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στο νερό και τη σκόνη, έχουν μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και φορτίζουν πολύ γρήγορα – το P30 Pro έχει και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Παράλληλα, για όσους αποκτήσουν πρώτοι είτε το P30 ή είτε το P30 Pro παίρνουν δώρο το smartwatch HUAWEI Watch GT Active, αξίας 249 ευρώ, που θα είναι δίπλα τους σε κάθε εξερεύνηση, στην πόλη ή στην ύπαιθρο! To smartwatch με 46mm κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, AMOLED οθόνη, προχωρημένες λειτουργείες παρακολούθησης της υγείας και της άσκησης, είναι ένα μοναδικό δώρο.

Τέλος, για όσους ανησυχούν για την uper οθόνη του νέου τους smartphone P30 ή P30 Pro, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, γιατί εάν κάνουν εγγραφή στο Huawei HiCare έως τις 15 Απριλίου, παίρνουν δώρο και 3 μήνες εγγύηση.

Πού θα βρείτε τις νέες “ναυαρχίδες” της Huawei

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις προ-παραγγελίες τους σε όλα τα συνεργαζόμενα εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Ειδικότερα, μπορούν να προ-παραγγείλουν τις νέες ναυαρχίδες της Huawei στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr, όπου μπορούν να αποκτήσουν το HUAWEI P30 με 749 ευρώ (20,81 ευρώ/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις), το HUAWEI P30 Pro 128GB με 949 ευρώ (26,36 ευρώ/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) και το HUAWEI P30 Pro 256GB με 1.049 ευρώ (29,14 ευρώ/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις), είτε φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTE. Πάντα, με δώρο το HUAWEI Watch GT Active, αξίας 249 ευρώ.

Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online, από τις 2 Απριλίου. Θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα (Black, Aurora, ενώ το HUAWEI P30 και στο χρώμα Blue Crystal), ενώ οι καταναλωτές μπορούν να τις συνδυάσουν με τα αξεσουάρ που τους ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Επίσης, μπορούν να κάνουν την προ-παραγγελία τους μέσω της πλατφόρμας Public.gr και να αποκτήσουν το δικό τους HUAWEI P30 στις 2 Απριλίου από τα Public, αποκτώντας δωρεάν το SmartWatch της Huawei, το Watch GT.

Παράλληλα, μπορούν να ανακαλύψουν την νέα σειρά P30 της Huawei στον Κωτσόβολο. Μία επίσκεψη στα καταστήματα Κωτσόβολος, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο είναι αρκετή για να “εισέλθουν” σε ένα νέο κόσμο, που απογειώνει την τέχνη της φωτογραφίας και προσφέρει αμέτρητες προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ