Ακόμα ένα καλό νέο από τη Huawei, το MediaPad T5 σε τιμή προσφοράς

Για μια ακόμη φορά η Huawei έχει καλά νέα για τους καταναλωτές, αφού έως και 14/04 μπορούν να βρουν το βασικό μέλος της οικογένειας των tablets, το HUAWEI MediaPad T5, σε τιμή προσφοράς σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Ένα tablet που ξεχωρίζει για την αισθητική του, με την 10.1 ιντσών, 1080p full HD οθόνη του αλλά και για το βελτιωμένο σύστημα ήχου (HUAWEI Histen) και τη Λειτουργία Άνετης Όρασης που διαθέτει, που μπορεί να αποτελέσει “σύμμαχο” τόσο για την δουλειά όσο και για την ψυχαγωγία σου.

Το καμπυλωτό design στο πλαϊνό μέρος της συσκευής σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείς να κρατάς τη συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να κουράζεσαι. Ο λεπτομερής σχεδιασμός “anti fall’’, με το ενισχυμένο γυαλί στο μπροστινό μέρος και οι διακριτικά καμπυλωτές γωνίες προσδίδουν στη συσκευή μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Επιπλέον το MediaPad T5 είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, ζυγίζει μόνο 460γρ και είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα.

Το HUAWEI MediaPad T5 λειτουργεί με λογισμικό Android 8.0 και έναν πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή για μέγιστες επιδόσεις. Ο αποθηκευτικός του χώρος μπορεί να επεκταθεί έως και τα 256 GB μέσω κάρτας microSD. Επιπλέον, το tablet είναι εξοπλισμένο με ένα ευφυές σύστημα διαχείρισης αρχείων, ώστε να απελευθερώνεις εύκολα χώρο από την cache καθαρίζοντας τα υπολείμματα των εφαρμογών.

Τέλος, το MediaPad T5 μπορεί να συνδεθεί με τα Huawei smartphones, Windows PC και Mac επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις την εμπειρία αδιάκοπης κοινής χρήσης, ασύρματα.

Δούλεψε, γράψε και ψυχαγωγήσου

To MediaPad T5 είναι η ιδανική λύση εάν χρησιμοποιείς το tablet ως μέσο ψυχαγωγίας. Και αυτό γιατί σου παρέχει ομαλή λειτουργία προβολής ταινιών ή παιχνιδιών!

Ορισμένες από τις λειτουργίες του μάλιστα το καθιστούν ιδανική επιλογή για σένα που είσαι γονιός, καθώς σου επιτρέπει να έχεις εσύ τον έλεγχο του χειρισμού της συσκευής που κρατούν τα παιδιά σου. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία που εξασφαλίζει τη φροντίδα των ματιών και τη σωστή στάση του σώματος ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείς εσύ γι’ αυτά.

Συγκεκριμένα, με την λειτουργία Children’s Corner εγκατεστημένη στο HUAWEI MediaPad T5, μπορείς να θέσεις όρια στη διάρκεια χρήσης του tablet από το παιδί σου, αλλά και τον περιορισμό της πρόσβασης σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Πέρα από την λειτουργία γονικού ελέγχου, το HUAWEI MediaPad T5 προσφέρει την λειτουργία eye-comfort που προστατεύει τα μάτια των παιδιών και όχι μόνο. Επιπλέον, διαθέτει Posture Guidance (συμβουλές για την σωστή στάση του σώματος, που υπενθυμίζει στο παιδί να μην διαβάζει στο tablet όταν είναι ξαπλωμένο), καθώς και φίλτρο για τη μπλε ακτινοβολία.

Τα HUAWEI MediaPad T5 4G και HUAWEI MediaPad T5 WiFi, θα είναι διαθέσιμα έως και 14/04 2019 σε τιμή που δεν μπορείς να προσπεράσεις, μόνο στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ