Τι κρύβουν τα Mystery Boxes της Huawei που εμφανίστηκαν σε όλη την Ελλάδα;

Ένα ακόμη πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Huawei για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, εν όψει της πολυαναμενόμενης παρουσίασης του P30, του διαδόχου του P20, που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Η εταιρεία, εξάλλου, συνηθίζει να εκπλήσσει τον κόσμο της τεχνολογίας με τις παρουσιάσεις των προϊόντων της τα τελευταία χρόνια, με καινοτομίες στα χαρακτηριστικά και τεχνολογικές ανατροπές που την διαφοροποιούν και την τοποθετούν στην κορυφή των εξελίξεων, σε ό,τι αφορά τις νέες τάσεις στα smartphones.

Σε αναμονή, όμως, της νέας συσκευής και εν μέσω ανακοινώσεων με υποθέσεις για τα χαρακτηριστικά της σε όλο τον παγκόσμιο τύπο αλλά με την εταιρεία να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και επισήμως να μην επιβεβαιώνει τίποτα, η Huawei επέλεξε έναν πολύ δημιουργικό τρόπο για να μας αυξήσει ακόμα περισσότερο την περιέργεια. Εξάλλου, η Huawei μας έχει συνηθίσει σε καμπάνιες πολύ δημιουργικές.

Ένα μυστηριώδες κουτί εμφανίστηκε σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δηλώνοντας πως κάτι πολύ σπουδαίο έρχεται στις 26 Μαρτίου.

Huawei Mystery Boxes

Τα μυστηριώδη κουτιά είναι τοποθετημένα στους εκθεσιακούς χώρους της Huawei εντός των καταστημάτων και ενισχύουν την αίσθηση του μυστηρίου για την έκπληξη που περιμένει τους καταναλωτές στις 26 Μαρτίου και τα νέα δεδομένα που αναμένεται να θέσει η Huawei στα χαρακτηριστικά ενός smartphone και ειδικά στον τομέα της φωτογραφίας. Τι μυστικά άραγε να κρύβει το μυστηριώδες κουτί της Huawei;

Βρείτε και εσείς το Mystery Box της Huawei και μείνετε συντονισμένοι για την αποκάλυψη στις 26 Μαρτίου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ