Digital Transformation: Tο “μήνυμα” των Δελφών

Κανονικά αυτό το κείμενο θα έπρεπε να το είχατε διαβάσει εχθές. Η αλήθεια όμως είναι πως ταλαιπωρήθηκα τι να γράψω, καθώς προσπαθούσα να βρω το κεντρικό μήνυμα που βγήκε από το Φόρουμ των Δελφών.

Τελικά, από την πρώτη στιγμή, το μήνυμα αυτό ήταν μπροστά μου και αφορούσε το περίφημο Digital Transformation το οποίο ως έκφραση, είτε στα αγγλικά, είτε στα ελληνικά (ψηφιακός μετασχηματισμός) ακούστηκε πολλές φορές στους Δελφούς και τις τέσσερις ημέρες του Φόρουμ. Δυστυχώς όμως δεν το έβλεπα ή καλύτερα όντας κοντά σε όλο αυτό δεν το ερμήνευσα σωστά.

Οι επικεφαλής όλων των εταιρειών λοιπόν αναφέρθηκαν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να αλλάξει όλα όσα ξέρουμε για τις επιχειρήσεις, καθώς αναμένεται να φέρει αλλαγή στις δομές των επιχειρήσεων όπως τις ξέρουμε σήμερα.

Έτσι λοιπόν όλοι θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτόν τον μετασχηματισμό, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα η οποία αναμένεται να είναι συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Βεβαίως καλό θα ήταν να έρθουμε κοντά σε έννοιες όπως το Blockchain, το FinTech κ.α. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ