Επιχορηγήσεις σε ελληνικές εταιρείες για συνεργασίες στην Νορβηγία

Το πρόγραμμα “Business Innovation Greece” τρέχει από τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και την Νορβηγία, και αφορά τις 12 χώρες που εντάχθηκαν πιο πρόσφατα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και την Ισπανία,  Πορτογαλία και την Ελλάδα.

Το Innovation Norway μαζί με το ΕΤΕΑΝ προσφέρουν 21.500.000 ευρώ για τη περίοδο 2014-2021 σε ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνεργαστούν και να επεκταθούν σε Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν. 

Το πρόγραμμα ΕΟΧ “Business Innovation Greece” θα ξεκινήσει στις 27 Μαρτίου και οι επιχορηγήσεις αφορούν ελληνικές επιχειρήσεις στους τομείς της πράσινης βιομηχανίας, της γαλάζιας / θαλάσσιας / ναυτιλιακής οικονομίας και του ICT.

Οι ελληνικές εταιρείες που θα έχουν εταίρο από τις χώρες του ΕΟΧ – Νορβηγία, Ισλανδία ή Λιχτενστάιν, θα λάβουν πρόσθετους βαθμούς κατά την αξιολόγηση των έργων για αυτό το λόγο διοργανώνεται ειδική εκδήλωση Matchmaking στο Όσλο στις 19 Μαρτίου 2019 με τις αιτήσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση να μπορούν να γίνουν μέχρι τις 17 Μαρτίου 2019 εδώ.

Παράλληλα θα θα διοργανωθούν εκδηλώσεις ενημέρωσης των επιχειρήσεων για τις διαθέσιμες επιδοτήσεις στην Αθήνα, την Πάτρα, την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης, σε ημερομηνίες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις θα βρείτε εδώ αλλά και στο  email: [email protected] .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ