George Zhao: “H Honor υπολογίζει την Ελλάδα”

Υπολογίζουμε την Ελλάδα, υπολογίζουμε τους Έλληνες δημοσιογράφους”, επισήμανε ο πρόεδρος της Honor, George Zhao σε παγκόσμιο επίπεδο της που φιλοδοξεί να βρεθεί στην τίτλο θέση διεθνώς στα  αμέσως επόμενα χρόνια, σε αποκλειστική του συνάντηση με εκπρόσωπους μέσων ενημέρωση της χώρα μας που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του φετινού MWC.

“Στην ελληνική αγορά θα επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένα κανάλια λιανικής και θα βελτιώσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και την θέση μας απέναντι στον ανταγωνισμό”, είπε ο πρόεδρος της Honor, που έχει ανακοινώσει ότι “στρατηγική της είναι να βρεθεί στις ηγετικές θέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο των κορυφαίων Smartphone Brand στα επόμενα τρία χρόνια”.

honor-01-EMEAgr-1020

“Για να προσελκύσουμε τον καταναλωτή θα επικεντρωθούμε σε συσκευές πρωταγωνιστές όπως το Honor View20 και το Honor 8X. Κάθε αγορά έχει διαφορετικές ανάγκες, οπότε θα χρειαστεί να προσαρμόσουμε την στρατηγική μας και τον τρόπο λειτουργίας μας. Εκτός από αυτό σκοπεύουμε να βελτιώσουμε τις πωλήσεις μας και να θέσουμε τις βάσεις για να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον συσκευών Honor ανάλογα με τους πόρους μας”, πρόσθεσε.

“Προτεραιότητα της εταιρείας είναι να κρατά τους συνεργάτες της από το retail καθώς και τους καταναλωτές ικανοποιημένους και στη συνέχεια να ενισχύει την ανάπτυξή”, της πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν η εταιρεία θα επεκταθεί σε Laptops, Αναδιπλούμενα Κινητά επισήμανε ότι “η Ηοnor θα καλύψει ότι μπορεί να χρειάζεται ένα τεχνολογικό μπραντ που αναφέρετε σε νέους”.

“Την προκειμένη στιγμή, σκεφτόμαστε να επεκταθούμε σε Tablets, Laptops και άλλα προϊόντα”, πρόσθεσε.

Επισήμανε επίσης ότι το 2019 “η εταιρεία θα επικεντρωθεί σε 5G και διάρκεια μπαταρίας”. “Επομένως όταν βγει το δίκτυο 5G, θα ακολουθήσουμε με έξυπνα κινητά”, πρόσθεσε.

Μιλώντας στην συνάντηση ο επικεφαλής της Honor για Ελλάδα και Ρουμανία Shen Wang είπε ότι “η αναγνωρισιμότητα του brand της Ηοnor στην Ελλάδα έχει αυξηθεί εντυπωσιακά τους τελευταίους μήνες”.

honor-02-EMEAgr-1020

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ