Νέες προσλήψεις από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Σε περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού της προχωρά άμεσα η Coca-Cola Τρία Έψιλον, αναζητώντας άτομα που θα στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε, θα προχωρήσει σε 165 προσλήψεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες αφορούν τόσο εποχικές όσο και μόνιμες θέσεις εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά υπεύθυνους ανάπτυξης αγοράς (Market Developers), οι οποίοι θα ενδυναμώσουν την ομάδα πωλήσεων που ξεπερνά τα 500 άτομα και αναπτύσσει σε όλη την Ελλάδα προϊόντα σε μερικές από τις πιο ελκυστικές και αναπτυσσόμενες κατηγορίες τροφίμων και ποτών, όπως αυτές των αναψυκτικών, χυμών, αλκοολούχων ποτών, καφέ και chips.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018, πάνω από το 36% των ανθρώπων που προσλήφθηκαν στην Coca-Cola Τρία Έψιλον σε εποχικές θέσεις, παρέμεινε στην εταιρεία καταλαμβάνοντας οργανικές θέσεις.

“Είμαστε μία εταιρεία, που η ‘καρδιά’ της χτυπάει στην αγορά. Για να μπορέσει κανείς να καταλάβει πλήρως τη λειτουργία μας είναι απαραίτητο να έχει εμπειρία στη διεύθυνση πωλήσεων. Όταν επιλέγουμε τους ανθρώπους που στελεχώνουν το τμήμα πωλήσεων, έχουμε στο μυαλό μας ότι αναζητάμε ταλέντα για το μέλλον και όχι απλώς για να καλύψουν μια συγκεκριμένη ανάγκη. Για αυτό φροντίζουμε ο κάθε εργαζόμενος που προσλαμβάνεται, να λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση και να έχει όλες τις ευκαιρίες και τα εργαλεία που χρειάζεται για να εξελιχθεί. Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ξεκίνησαν από τις πωλήσεις και από εποχικές θέσεις, έχουν εξελιχθεί σε σημαντικές θέσεις στον οργανισμό”, δήλωσε η Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca‑Cola Τρία Έψιλον.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα άτομα που θα επιλεγούν, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων, να συνεργαστούν με καταξιωμένα στελέχη πωλήσεων της αγοράς και να διαχειριστούν ένα χαρτοφυλάκιο με αγαπημένα προϊόντα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη-αλκοολούχων ποτών, η 7η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, με 50 χρόνια δραστηριότητας στη χώρα, ενώ απασχολεί 1.500 εργαζόμενους.

Η εταιρεία, μάλιστα, κατατάσσεται ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους εργοδότες στη χώρα (Best Workplaces 2018) από τους ίδιους τους ανθρώπους της, ενώ αποτελεί εργοδότη επιλογής για τη νέα γενιά (έρευνα GEN Y, kariera.gr), γεγονός που την καθιστά τη μοναδική εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ