Έτσι θα είναι νέα Huawei της σειράς P30!

Σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη προχωρήσαμε κατά την περιήγηση μας στο χώρο του Mοbile Wοrld Cοngress, καθώς στο Hall των περιφερειακών εταιρειών, “πέσαμε” πάνω στα επερχόμενα μοντέλα της Huawei, τα οποία θα αποκαλυφθούν – επίσημα – σε περίπου ένα μήνα. 

Πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο της SBS, η οποία φτιάχνει θήκες για κινητά τηλέφωνα, η εταιρεία “άθελα” της είχε σε περίοπτη θέση τις θήκες για τα πολυ-αναμενόμενα Huawei P30 LiteP30 και P30 Pro, τα οποία αναμένεται να “ταρακουνήσουν” για τα καλά τον χώρο των smartphones τον επόμενο μήνα που θα ανακοινωθούν. 

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες, τα P30 δεν θα ακολουθήσουν την νέα τάση για οπή στην οθόνη, αλλά θα παραμείνουν στο χαρακτηριστικό “δάκρυ”, ενώ η ναυαρχίδα της εταιρείας, το P30 Pro ξεχωρίζει για τις τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος της. Οι οθόνες όπως φαίνεται είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος, ενώ δεν υπάρχει 5G μοντέλο, τουλάχιστον όχι αυτή την στιγμή. 

Αν και οι περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενα P30 έχουν διαρρεύσει από καιρό, είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια πραγματική εικόνα των μοντέλων και μερικών από τα χαρακτηριστικά τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ