Η Aevrio παρουσιάζει τη νέα εποχή επαγγελματικών ταξιδιών στο MWC 2019

Τα νέα πρότυπα για τη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών που θέτει η πλατφόρμα της αποκαλύπτει η εταιρεία οργάνωσης και διαχείρισης εταιρικών ταξιδίων Aervio στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2019, του μεγαλύτερου event κινητής τεχνολογίας παγκοσμίως που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη.

Ειδικότερα, από σήμερα και μέχρι την επόμενη Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, η εταιρεία θα πραγματοποιεί στο περίπτερό της, στην αίθουσα 5 του Congress Square (CS20, αριθμός 44) παρουσιάσεις για τον τρόπο που λειτουργεί η πλατφόρμα της.

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της Aervio, Santiago Montero, o επικεφαλής marketing, Antonio Bettencourt, και η διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας, Analía Polanco, θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα της Aevrio για τη διοργάνωση επαγγελματικών ταξιδίων.

“Θέλουμε να δείξουμε πώς η τεχνολογία που έχουμε δημιουργήσει θέτει νέα στάνταρντς στη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδίων, αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Aevrio, S. Montero.

“Εκτός από τη χρήση τεχνολογιών, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, που επιταχύνει τη διαδικασία, έχουμε επιτύχει την ψηφιοποιημένη ροή των εργασιών μας, που μας επιτρέπει να οργανώνουμε τα ταξίδια των πελατών μας με μεθοδικό και αποτελεσματικό τρόπο, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκες είναι οι εσωτερικές τους διαδικασίες έγκρισης και κράτησης”, προσθέτει ο επικεφαλής της Aevrio.

Σημειώνεται ότι η Aevrio μέσω της πλατφόρμας της είναι σε θέση να υλοποιήσει ένα αίτημα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, επιταχύνοντας τις διαδικασίες αναζήτησης, προσφοράς, κράτησης και τιμολόγησης, γεγονός που αποφέρει εξοικονόμηση έως και 90% του χρόνου που απαιτείται για την οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιών.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2016, δημιουργήθηκε από μια ομάδα ειδικών της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και της ταξιδιωτικής αγοράς με στόχο την εύρεση “έξυπνων” λύσεων διαχείρισης για επαγγελματικά ταξίδια. Πιο συγκεκριμένα, στόχος της Aevrio είναι να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στη συνεργασία των επιχειρήσεων με τα ταξιδιωτικά γραφεία, στο πλαίσιο της συνεχώς μεταβαλλόμενης ταξιδιωτικής βιομηχανίας και των διαφοροποιημένων αναγκών των πελατών, προσφέροντας μια αξιόπιστη υπηρεσία που βελτιώνει την εμπειρία διαχείρισης ταξιδίων.

Στο πλαίσο του MWC, μάλιστα, η Aevrio προσφέρει σε όλους τους υπεύθυνους διοργάνωσης ταξιδιών που παρευρίσκονται στο συνέδριο και θα επισκεφθούν το περίπτερό της, τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής της υπηρεσίας της για διάστημα τριών μηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ