Xerox: Ο νέος σαρωτής παραγωγής καινοτομεί σε παράλληλη σάρωση 

Ο νέος σαρωτής της Xerox, DocuMate 6710 επιταχύνει τα βήματα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό με driver το οποίο υποστηρίζει πολλούς σαρωτές συνδεδεμένους στον ίδιο υπολογιστή.

Οι χειριστές μπορούν είτε να τρέξουν ταυτόχρονα αρκετούς σαρωτές είτε να πραγματοποιήσουν σάρωση σε έναν, ρυθμίζοντας παράλληλα άλλον – πολλαπλασιάζοντας τον αριθμό των σελίδων που έχουν σαρωθεί ανά ώρα.

Ο Xerox DocuMate 6710 έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικές περιστάσεις που απαιτούν πολύ χαρτί – όπως οι δικογραφίες των δικηγόρων, οι ιατρικοί φάκελοι στην υγειονομική περίθαλψη ή οι εξετάσεις και τα αρχεία φοιτητών στην εκπαίδευση.

Η ταχύτητα και η χωρητικότητα χαρτιού του DocuMate 6710 επιτρέπει στους χειριστές να ανιχνεύουν εύκολα και γρήγορα τις παρτίδες, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια κατάσταση όπου ο πελάτης πρέπει να περιμένει τον χειριστή να ολοκληρώσει τη σάρωση.

Η πραγματική ταχύτητα παραγωγής είναι ένας συνδυασμός ταχύτητας σαρωτή, ενσωματωμένης επεξεργασίας εικόνας, συνδεδεμένου υπολογιστή και λογισμικού που δρομολογούν τη σάρωση. Η ταχύτητα των 100 σελίδων ανά λεπτό του  Xerox DocuMate 6710 υποστηρίζεται από:
Visioneers OnBoard Acuity τεχνολογία: Ενσωματώνει 15 αλγόριθμους βελτίωσης εικόνας στον σαρωτή. Η εργασία εντατικής επεξεργασίας γίνεται πριν τα δεδομένα φτάσουν σε υπολογιστή.
–  Αποτελεσματική σύνδεση USB 3.0: Επιταχύνει την επικοινωνία μεταξύ του σαρωτή και του υπολογιστή.
Visioneer Acuity: Ανιχνεύει και εκμεταλλεύεται τη διαθέσιμη μνήμη και την ισχύ επεξεργασίας του συνδεδεμένου υπολογιστή για να διασφαλίσει ότι ο ίδιος ο υπολογιστής δεν αποτελεί εμπόδιο.
– Ημερήσιο κύκλο λειτουργίας 35.000 σελίδων: Με ημερήσιο και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 300 φύλλων.

“Ο DocuMate 6710 είναι μια έξυπνη μακροπρόθεσμη επένδυση, ειδικά όταν  φαίνεται ότι η παράλληλη σάρωση σας επιτρέπει να διπλασιάσετε ή να τριπλασιάσετε τη χωρητικότητά σας σε προσιτή τιμή”, δήλωσε ο Walt Thinfen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Visioneer. “Η παράλληλη σάρωση επιτρέπει τη συνεχή απόδοση και όταν συνδυάζεται με την πραγματική ταχύτητα παραγωγής του DocuMate 6710, επιτρέπει στους διαχειριστές λειτουργιών να δουν σημαντικές βελτιώσεις της παραγωγικότητας κάθε μέρα”.

Αληθινή ροή εργασίας και ενσωμάτωση

Ο DocuMate 6710 περιλαμβάνει OneTouch της Visioneer με Acuity, που επιτρέπει στους χειριστές να καθορίζουν τα βήματα που περνάει η σάρωση από την έναρξη έως την ολοκλήρωσή της.

Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν μέχρι και 90 διαφορετικές εργασίες και να τις ξεκινήσουν απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του σαρωτή ενώ διάφορες εργασίες μπορούν να εκτελούνται ταυτόχρονα σε έναν υπολογιστή με παράλληλη σάρωση. Μόλις η σάρωση φθάσει στον προορισμό της, το Visioneer TWAIN DriverPLUS με Acuity παρέχει ακριβή ενσωμάτωση στον τελικό προορισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ